La Fundació UAB

Trobada amb 6 alumni UAB a la Conferència Anual de NAFSA a Washington

Alumni de la UAB a Washington

Representants de la UAB han participat a la Conferència Anual de NAFSA del 26 al 31 de maig a la capital dels EUA, on varen conèixer 6 ex-estudiants de la nostra universitat a l’acte organitzat per l’Oficina del Consell Interuniversitari de Catalunya per a alumni de les universitats catalanes.

03/06/2019

Una delegació de la UAB, formada per Màrius Martínez, vicerector de Relacions Internacionals, Katja Schustakowitz, cap de l'Àrea de Relacions Internacionals, Montserrat Alegre, tècnica de l’Àrea de Relacions Internacionals, David Miró, responsable de màrqueting de l’àmbit internacional, i Richard John Turner, director del programa Study Abroad de la UAB, ha assistit a la Conferència Anual de NAFSA "Lideratge global, aprenentatge i canvi", a la ciutat de Washington, EUA. Durant aquests dies, els representants de la UAB s’han reunit amb altres institucions d'arreu del món, posant èmfasi a les universitats dels Estats Units i del Canadà, per establir col·laboracions futures i treball en xarxa.

“Study in Catalonia”, una oportunitat per conèixer experiències d’ex-estudiants

Aprofitant la celebració de la conferència, l’Oficina del Consell Interuniversitari de Catalunya va voler aplegar els alumni de les universitats catalanes residents a Washington a l’acte “Study in Catalonia”, per tal que els futurs estudiants interessats en formar-se a Catalunya poguessin intercanviar impressions amb ells i conèixer l’experiència de primera mà. Dels estudiants que hi van assistir, 6 van formar-se a la UAB, essent la universitat més representada a la recepció, en la qual el Secretari d’Universitats i la Delegada del Govern de la Generalitat van agrair als graduats i graduades haver escollit universitats catalanes i en van destacar la seva condició de valedors de les institucions educatives superiors del nostre país.

A continuació, cada estudiant va fer una petita intervenció explicant la seva experiència com a resident als Estats Units. Els exestudiants de la UAB, que es van titular en àmbits com l’educació, la literatura, la comunicació audiovisual o la criminologia, varen parlar amb enyorança dels dies viscuts a l’Autònoma i de l’excel·lent record que guarden del seu pas pel campus.

Creació d’un Chapter Alumni Washington DC

En acabar l’acte institucional, el vicerector Martínez i Katja Schustakowitz van informar als graduats i graduades sobre el projecte de creació d’un chapter d’alumni UAB a Washington DC, animant-los a mantenir el contacte mentre els va fer l’entrega d’un petit obsequi.

Sobre NAFSA

La UAB forma part de NAFSA, la principal Associació d’Educadors Internacional sense ànim de lucre dedicada a l’educació i l’intercanvi internacional, formada per 10.000 membres de 3.500 institucions en més de 150 països de tot el món. Cada any, l’Associació organitza una Conferència Anual, espai de referència per a la comunitat mundial d’educadors internacionals.