La Fundació UAB

Pròrroga de les mesures en matèria de salut pública, d’acord amb la Instrucció 19/2020 del gerent de la UAB

Comunicat de la UAB

La Instrucció 19/2020 del gerent de la UAB recull els criteris d’aplicació de les mesures fixades a la Resolució SLT/3177/2020, de 4 de desembre, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Les condicions recollides a la instrucció es mantindran fins a l’11 de gener de 2021.

07/12/2020

A causa de l’evolució dels indicadors epidemiològics dels darrers dies, el Departament de Salut ha decidit allargar quinze dies més el tram 1 del Pla d’obertura progressiva d’activitats, amb les mesures recollides en la Resolució SLT/3177/2020, de 4 de desembre.     

En aplicació d’aquesta resolució, la UAB s’adapta, a través de la Instrucció 19/2020,  al Pla de contingència i protocol d’organització aprovat pel Consell de Govern el passat 21 de juliol. Les condicions recollides a la instrucció es mantindran fins a l’11 de gener de 2021, si no hi ha mesures més restrictives, i s’estableixen els criteris d’aplicació següents:    

 

Docència  

Es mantindrà la docència en la modalitat a distància, llevat de les pràctiques i les avaluacions, que seran presencials extremant les mesures de protecció.   

 

Treball a distància  

Durant la vigència d’aquesta instrucció se seguirà facilitant al personal d’administració i serveis de la UAB fins a 5 dies de treball a distància per al personal dels equips de treball. No obstant això, les persones que, per motius personals o de conciliació prefereixin treballar de manera presencial podran continuar fent-ho com fins ara, sempre mantenint les mesures de prevenció i seguretat que s’estableixen al Pla de contingència i protocol d’organització.   

Es manté la presencialitat dels serveis i de les activitats com s’està fent actualment. Per garantir-ho es continua amb l’establiment de torns de personal, tenint en compte la disponibilitat, el nivell d’ocupació (per avaluacions i pràctiques, tal com s’estableix en l’esmentada Resolució SLT/3177/2020) i la coexistència de diversos punts d’accés.  

Recordeu que, en cas que necessiteu un document acreditatiu d’haver de fer l’activitat laboral a la UAB i poder accedir al campus o retornar al vostre domicili, podeu sol·licitar el certificat al formulari següent: Sol·licitud de certificat de desplaçament.  

  

Serveis  

Pel que fa als serveis, s’estableix el següent: 

  • Els bars i restaurants del campus de Bellaterra poden seguir oberts amb restriccions. S’informarà de la concreció dels horaris i dels espais oberts a través de les administracions de centre i al web sobre el coronavirus.   
  • El Servei d’Activitat Física manté les restriccions del 30 % d’aforament per activitats en espais tancats i del 50 % de l’aforament en espais a l’aire lliure. El SAF informarà dels dies d’obertura i de les condicions d’accés.  
  • Les sales d’estudi es mantenen tancades.  
  • Es manté l’oferta de transport públic d’autobús al 100 % al campus de la UAB.  
  • El Servei de Biblioteques manté l’obertura amb un 50% de l’aforament.
       

Podeu trobar més informació al web sobre el coronavirus i a la resta de canals de comunicació institucionals.