La Fundació UAB

El Centre de Formació Professional Fundació UAB, al Saló de l'Ensenyament 2023

Imatge de l'estand de Cicles al Saló 2022

La fira de l’educació més important de Catalunya tindrà lloc del 15 al 19 de març a Fira Barcelona (recinte de Montjuïc). El Centre de Formació Professional Fundació UAB exposarà tota la seva nova oferta de cicles formatius a un stand propi, al pavelló 2.

06/03/2023

Com cada any, el Centre de Formació Professional Fundació UAB porta la seva oferta formativa al Saló de l’Ensenyament. Enguany, la fira se celebrarà del 15 al 19 de març al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

El Saló de l’Ensenyament aplega cada any a més de 85.000 visitants per informar-se sobre l’oferta formativa de més de 200 expositors

Al pavelló 2, el centre tindrà un estand on hi haurà professorat i estudiants del CFGS en Comerç Internacional que t'orientaran i t'explicaran tota l'oferta de Formació Professional amb qualitat universitària.

Formació en anglès i itinerari 3x2

A més del CFGS en Comerç Internacional, aquest any es presentarà com a novetat la seva versió 100% en anglès: el Vocational Training in International Trade. A més, el centre suma un nou CFGS en Logística i Transport, de la mateixa família, i que permet obtenir els dos títols de Tècnic Superior fent un curs acadèmic més.

Vila Universitària també comptarà amb un mostrador per assessorar als futurs estudiants de la UAB que vulguin viure al campus.

Podeu aconseguir les entrades al Saló de l'Ensenyament a la seva pàgina web.