Suport a l'emprenedoria


La creació d'empreses basades en coneixement és sovint un bon instrument per a que els resultats de recerca es transformin en nous productes i/o serveis, que en definitiva són els que generen riquesa i crear llocs de treball altament qualificats. En el marc del programa UABEmprèn, el Parc de Recerca UAB fomentem l'esperit emprenedor entre la comunitat investigadora del Campus UAB i oferim una sèrie de serveis per promoure i assolir amb èxit la creació i el creixement de les empreses.
 
Si ets investigador i tens una idea innovadora que, recolzada per els resultats de la teva recerca, pot arribar a esdevenir un producte i/o servei, l’Oficina de Valorització i Patents de la UAB t’ajuda a avaluar el seu potencial i a protegir-los, si s’escau. I si fruit d’aquest procés, la creació d’una empresa és un instrument útil i adequat per a transferir els resultats al mercat, des del Parc de Recerca UAB et donem suport en les principals fases del projecte emprenedor: 

 
Programes per fomentar l'emprenedoria entre el personal investigador.


Assessorament personalitzat als investigadors amb una idea innovadora.


Assessorament en l'enfocament de la idea de negoci i l’estructuració de l’equip.


Suport en l'elaboració del pla d'empresa.


Espais d’incubació.


Formació especialitzada en l’àmbit d’innovació i emprenedoria.Programes d'emprenedoria

Programa de Generació d'Idees

Programa que combina la formació teòrica i pràctica per tal que el personal investigador conegui com transferir la seva tecnologia a la societat a partir d’una idea basada en la recerca.
Més informació

Programa Engega!

Programa que pretén ajudar al personal investigador a buscar noves aplicacions de les seves tecnologies per al sector de l'eficiència energètica, en forma de solucions de mercat.
Més informació

Programa AI4ALL

Programa de formació sobre intel·ligència artificial aplicada a la indústria. Dirigit a l'estudiantat, el personal investigador i doctorand que vulguin emprendre en aquest sector.
Més informació

De la Cičncia al Mercat

Programa de promoció de l'emprenedoria d’estudiants i titulats de màster i doctorat amb ganes de posar en valor la seva tesi o tesina. 120 hores de formació presencial sobre transferència de tecnologia i coneixement i creació d’empreses.
Més informació

Programa Explorer Sant Cugat PRUAB

Programa, organitzat pel Parc de Recerca UAB i l'Ajuntament de Sant Cugat i promogut pel Banc Santander, que brinda formació, suport i mentoring a emprenedors i emprenedores per al desenvolupament de les seves iniciatives.
Més informació

Food & Health Entrepreneurship Program

Programa internacional dirigit a investigadors i a empreses que vulguin desenvolupar projectes en l’àmbit alimentari i portar-los al mercat, fomentant la transferència tecnològica i la innovació a la indústria del sector.
Més informació