FAQ's i resolució de problemes a NEXUS

Si teniu problemes tècnics a l'hora de signar documents, si us plau, proveu les solucions següents:

  • Actualitzeu el navegador a la darrera versió. Si això no funciona, utilitzeu un altre navegador.
  • Elimineu les galetes i les dades de navegació del vostre navegador.
  • Si el document té moltes pàgines, tingueu en compte que pot trigar una mica a carregar-se i que primer ho faran les pàgines on s’hagi de realitzar alguna acció (per exemple, signar).
  • Assegureu-vos d’emplenar tots els camps de signatura: tots els camps han d’estar en color verd abans que pugueu enviar un document.
  • Es recomana emprar un telèfon intel·ligent o una tauleta per signar tots els documents que es rebin de la plataforma de signatura. La pantalla tàctil ofereix una millor experiència i podreu signar més fàcilment amb un dit (o amb un llapis òptic) que no pas amb el ratolí de l’ordinador.

Si el problema persisteix, poseu-vos en contacte amb nosaltres (laboral.practiques.so@uab.cat) i envieu-nos una impressió de pantalla on puguem visualitzar l'error. Com més informació tinguem, més ràpid us podrem ajudar.

Contacteu amb el Servei d’Ocupabilitat de la UAB via correu electrònic a l’adreça laboral.practiques.so@uab.cat.

Aquest missatge apareix quan l’empresa/institució vol inscriure’s a NEXUS i l’alta de l’empresa ja havia estat realitzada amb anterioritat.

Pot ser que l’empresa/institució estigui accedint amb unes dades diferents de les que consten a NEXUS quan es va fer l’alta.

En aquest cas, si us plau, envieu un missatge informatiu al Servei d’Ocupabilitat de la UAB a l’adreça laboral.practiques.so@uab.cat per tal que us indiqui què s’ha de fer.

Els motius poden ser:

  • Que l’estudiant encara no s’hagi registrat a NEXUS.
  • Que no tingui hores de pràctiques disponibles o que no tingui matrícula vigent.


Contacteu amb el Servei d’Ocupabilitat de la UAB per correu electrònic a l’adreça laboral.practiques.so@uab.cat.

La pàgina del Servei d'Ocupabilitat (uab.cat/ocupabilitat) només és de caràcter informatiu. Totes les gestions relacionades amb les ofertes de feina i les pràctiques es realitzen des de l'aplicació web NEXUS, disponible a l'adreça nexus.uab.cat.

Si no us hi heu inscrit, haureu de registrar-vos amb el vostre usuari de la UAB i esperar que l'equip del Servei d’Ocupabilitat de la UAB validi les vostres dades. Un cop es completi aquest pas, podreu visualitzar les ofertes a les pestanyes “Les meves candidatures” i “Ofertes disponibles”, i des d’allà fer la inscripció si així es vol.