• Sections

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Secciones de los videos

 

 • Acte de reconeixement de Mercè Izquierdo Aymerich

  Parlar de la Dra. Mercè Izquierdo significa parlar de les primeres incursions del professorat de secundària en la Historia de la Ciència, d'una de les components d'un nucli inicial que ha acostat la didàctica al professorat de secundaria. Docent de química de base a l'escola Sant Gregori, Degana del col·legi de Llicenciats, gestora tècnica de l'Administració de la Generalitat de Catalunya al Departament d'Ensenyament, professora de la UAB dins l'Àrea de la Didàctica de les Ciències, són una mostra de l 'ampli ventall professional  de la Mercè Izquierdo.

  Author: Universitat Autònoma de Barcelona
  Date: gener 2012
  Time: 02:01:55 
  Size: 629 MB
  Type: video/x-flv 

 • 3 Questions: Simon Schaffer

  Simon Schaffer, professor of history and philosophy of science at Cambridge University, is one of the architects of the profound changes the discipline has undergone in the past 30 years. His studies have contributed to understanding the processes by which consensus on scientific knowledge is reached.

  Author: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció.
  Date: Gener 2012
  Time: 04:46 
  Size: 30 MB
  Type: video/x-flv 

 • 4a Edició Premis Incorpora

  Incorpora de "la Caixa" és un programa d'intermediació laboral, basat en les necessitats del teixit social i empresarial i que garanteix una bona integració de la persona a l'empresa.

  Author: La Caixa
  Date: Gener 2012
  Time: 02:02 
  Size: 12 MB
  Type: video/x-flv 

 • TV3: La Tordera, quinze anys d'observatori

  Des de fa 15 anys, investigadors de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de la UAB participen en l'estudi dels paràmetres ecològics i socials del riu La Tordera.

  Author: TV3
  Date: Gener 2012
  Time: 02:31 
  Size: 12 MB
  Type: video/x-flv 

 • Aspectes de la nomenclatura biològica, per Francesc Uribe, departament d’invertebrats no artròpodes del Museu de Ciències Naturals de la Barcelona

  Reflexions sobre la nomenclatura zoològica, el mètode de treball a partir de Linné i qüestions de classificació i de sistemàtica (per als alumnes de Traducció i d’Interpretació de la UAB). El nom científic d’un animal interpreta una història evolutiva i la història evolutiva d’un organisme en relació amb els altres. El clàssic Codi Internacional de Nomenclatura Zoològica es combina actualment amb serveis específics d’informació:  Zoobank, Encyclopediaof Life, Global Names Architecture, Genbank, Bar Code of Life.

  Author: SERIM
  Date: Gener 2012
  Time: 01:25:32 
  Size: 160 MB MB
  Type: video/x-flv 

 • Terminologia de la Música, per Albert Romaní, filòleg, músic i professor de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya)

  Qüestions de la terminologia de la música, la seva etimologia, la traducció i l’ús correcte en català. Coneixements lèxics en el terreny de la crítica musical i la divulgació. Paraules tècniques o específiques que suposen falsos amics. Paraules patrimonials, cultismes del llatí o del grec i estrangerismes i xenismes. Conferència a càrrec de Albert Romaní, filòleg, músic i professor de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya)

  Author: SERIM
  Date: Gener 2012
  Time: 01:22:29 
  Size: 511 MB MB
  Type: video/x-flv 

 • TV3: Molsa en extinció

  A Catalunya hi ha més de 600 espècies de molsa, moltes en perill d'extinció.

  Author: TV3
  Date: Desembre 2011
  Time: 01:39 
  Size: MB
  Type: video/x-flv 

 • The Antimagnet

  Researchers at the UAB Department of Physics develop a formula to create a device capable of blocking all types of magnetic fields. The research was chosen by Physics World as one of the most outstanding advances in the field of physics.

  Author: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Date: Desembre 2011
  Time: 03:18 
  Size: 25 MB
  Type: video/x-flv 

 • CULTURAINMENT - A FORMULA OF SUCCESS

  CULTURAINMENT : Com barrejar cultura i entreteniment en formats televisius.

  Author: Facultat de Ciències de la Comunicació
  Date: Desembre 2011
  Time: 51:26 
  Size: 321 MB
  Type: video/x-flv 

 • European Week for Waste Reduction at the UAB, 2011.

  Each year, over a million disposable plastic cups are used in the UAB.  Although there is a selective waste collection scheme for plastics, vending machines are provided with the “no cup option” in case the consumer brings his/her own mug. Moreover, a price rebate is obtained by doing so. Cooperation and environmental volunteers organise an awareness-raising event aimed at reducing the use of disposable plastic cups and to request that vending machines and university bars and restaurants use biodegradable ones.

  Author: Oficina de Medi Ambient
  Date: Desembre 2011
  Time: 01:36 
  Size: 10 MB
  Type: video/x-flv 

 • Search
 • Key word
 • From:
 • To:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona