• Sections

Universitat Aut˛noma de Barcelona >Videos de la uab >Secciones de los videos

 

 • Master's Degree in Strategic Creativity in Audiovisual Information

  Video presentation of UAB’s Master's Degree in Strategic Creativity in Audiovisual Information. This programme is a proposal for professionalizing graduate studies that aims to train its students to respond to the needs of innovation and experimentation, using new forms of construction and transmission of audiovisual journalism, reclaimed both by society and the profession. These needs are especially true at a time when technological development is setting new trends in modes of relations with media and the internet, in consumer habits, information sources and hybridization of genres.

  Author: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Date: Gener 2016
  Time: 05:00 
  Size: 47 MB
  Type: video/x-flv 

 • Visites al campus

  Els estudiants de secundària i de cicles formatius tenen la possibilitat d'entrar en contacte directe amb la realitat de la UAB a través de visites, generals o especialitzades, al campus de Bellaterra per tal de conèixer els diferents estudis, serveis i instal·lacions.

  Author: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Date: Gener 2016
  Time: 04:09 
  Size: 46 MB
  Type: video/x-flv 

 • TVE: La UAB participa a Wikipedia

  L'enciclopèdia on line més gran del món compleix ara 15 anys. El professor Sebastià Giralt, d'Estudis Clàssics, fa tres anys que té un projecte en què els seus estudiants hi aporten continguts.

  Author: TVE
  Date: Gener 2016
  Time: 01:59 
  Size: 16 MB
  Type: video/x-flv 

 • TVE: Entrevista a Isabel MuntanÚ sobre la violŔncia masclista

  La violència masclista segueix sent un problema molt greu. La co- directora del Màster Gènere i Comunicació de la UAB, ho analitza en aquesta entrevista que li fan en l'espai d'entrevistes dels informatius.

  Author: TVE
  Date: Gener 2016
  Time: 02:50 
  Size: 22 MB
  Type: video/x-flv 

 • NEO: Bacteria to decontaminate aquifers

  UAB's researchers have found a bacterium that can help to clean up contaminated waters. After three years’ research, they have shown these bacteria's capacity to transform some of organochlorine compounds that are frequently found in aquifers into harmless products.

  Author: Institut de CiŔncies de l'Educaciˇ. └rea de Comunicaciˇ i de Promociˇ
  Date: Gener 2016
  Time: 03:33 
  Size: 380 MB
  Type: video/x-flv 

 • La Cursa solidÓria de la UAB 2015

  El campus de la UAB es va tornar a convertir en una festa esportiva i solidària el diumenge, 13 de desembre, gràcies a La Cursa de la UAB en benefici de La Marató de TV3, enguany centrada en la diabetis i l’obesitat. Prop de 2.300 persones van participar en alguna de les quatre modalitats de la cursa i unes 100 persones hi van col·laborar com a voluntaris. La Fira d’Entitats va acollir 15 associacions i entitats, 13 de les quals relacionades amb la diabetis, i el col·lectiu Alumni UAB va patrocinar un acte de llançament de globus biodegradables molt emotiu. Una jornada carregada d’energia positiva i solidaritat.

  Author: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Date: Decembre 2015
  Time: 03:12 
  Size: 29 MB
  Type: video/x-flv 

 • TV3: Projecte MELISSA

  MELISSA és un programa coordinat per l'Agencia Espacial Europea per desenvolupar un sistema autònom de suport de vida a l'espai.

  Author: TV3
  Date: Decembre 2015
  Time: 07:18 
  Size: 60 MB
  Type: video/x-flv 

 • TV3: Proven amb Ŕxit en dromedaris una vacuna enfront del virus de la sÝndrome respirat˛ria d’Orient MitjÓ -MERS-

  Una recerca internacional amb participació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA), ha dissenyat una vacuna que s’ha mostrat eficaç en dromedaris enfront del coronavirus (CoV) causant de la síndrome respiratòria d’Orient Mitjà (MERS per les sigles en anglès).

  Author: TV3
  Date: Decembre 2015
  Time: 01:40 
  Size: 12 MB
  Type: video/x-flv 

 • TV3: Informe d’Indicadors de Recerca i Innovaciˇ 2015

  L’Informe d’Indicadors de Recerca i Innovació 2015 elaborat per l'ACUP, revela que les universitats públiques catalanes ocupen posicions destacades en producció científica i impacte, malgrat una despesa en R+D per sota de la mitjana.

  Author: TV3
  Date: Decembre 2015
  Time: 01:56 
  Size: 13 MB
  Type: video/x-flv 

 • CORE Heritage bites #1: Quina Ús la rellevÓncia social del Patrimoni?

  Dr. Danko Babic, assistant professor, chair of sub. Departament, University of Zagreb, subdept. of Museology and Heritage Management (Zagreb, Croatia).

  Author: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Date: Desembre 2015
  Time: 1:13:35 
  Size: 626 MB
  Type: video/x-flv 

 • Search
 • Key word
 • From:
 • To:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona