• Sections

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Secciones de los videos

 

 • TVE: L'acidificació i l'escalfament amenacen espècies emblemàtiques del Mediterrani

  Més de 100 investigadors de 12 països han participat en el projecte MedSeA, sobre els efectes de l'escalfament i l'acidificació del mar Mediterrani en les espècies i ecosistemes clau de la regió. Els investigadors han constatat que el Mediterrani s'està escalfant i acidificant a un ritme sense precedents, principalment a causa de les emissions de diòxid de carboni a l'atmosfera per la crema de combustibles fòssils. L'increment del CO2 provoca l'escalfament de l'atmosfera i l'oceà, així com l'acidificació del mar per la incorporació de diòxid de carboni en les aigües superficials

  Author: TVE
  Date: Juny 2014
  Time: 02:06 
  Size: 17 MB
  Type: video/x-flv 

 • Torna al Campus! Trobada Alumni UAB 2014

  La Tània Martín, el Josep Vendrell, l'Alicia Aradilla, l'Albert Castañer i la Laia Amadas tenen una cosa en comú, tots són exalumnat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Diferents edats, branques de coneixement i carreres professionals. Ens expliquen els seus records dels seus anys universitaris.

  El Josep Vendrell porta tota una vida dedicada a la UAB, on encara hi imparteix classes i n'és el degà de la facultat de Biociències, la Laia Amadas també està vinculada a la Universitat com a Personal d'Administració i Serveis. La Tània Martín, veterinària, té una clínica pròpia. L'Alicia Aradilla va estudiar una segona carrera a la UAB, Sociologia, amb trenta anys i ja una vida professional i familiar. Actualment uneix les seves dues passions: l'empresa i la sociologia. I finalment l'Albert Castañer es va llicenciar ara fa tot just un any i treballa al departament de Recursos Humans de l'Hospital del Mar.

  Totes aquestes persones formen part de la UAB! I vosaltres? Us esperem a la primera trobada Alumni de la UAB el divendres 20 de juny.

  Més informació i inscripcions: http://www.uab.es/lportal/web/alumni/trobada-alumni-2014

  Author: Universitat Autónoma de Barcelona
  Date: Juny 2014
  Time: 03:15 
  Size: 29 MB
  Type: video/x-flv 

 • Testing the waters. Acidification in the Mediterreanean

  El projecte europeu MedSeA ha analitzat els efectes de l'acidificació i de l'escalfament a la Mediterrània. Espècies tan emblemàtiques com els esculls coral·lígens, de vermètids, el corall vermell i les praderies de fanerògames marines estan seriosament amenaçades.

  Author: MedSea
  Date: Juny 2014
  Time: 09:48 
  Size: 92 MB
  Type: video/x-flv 

 • 3 Questions: Kostas Kostarelos

  Kostas Kostarelos is Professor of Nanomedicine at the University of Manchester and Honorary Professor at the University College of London (UK) and is founding editor of the journal Nanomedicine. He recently advised the company PlayGen to develop a video game on nanomedicine in order to use this technology as a tool for scientific communication.

  Author: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Date: Juny 2014
  Time: 07:55 
  Size: 65 MB
  Type: video/x-flv 

 • RAC1: Estudis professionals superiors a la UAB

  La formació professional facilita les competències i les qualificacions necessàries per a l'accés i la progressió professional en el món laboral. El model actual de formació professional està orientat bàsicament a la professionalització. Es tracta d'una formació específica, intensiva i de curta durada.

  Author: RAC1
  Date: Juny 2014
  Time: 01:05 
  Size: MB
  Type: video/x-flv 

 • La Xarxa: entrevista al rector Ferran Sancho

  El rector de la UAB, Ferran Sancho, comenta els temes d'actualitat de la política universitària i les novetats de l'Autònoma de cara al proper curs a l'espai "L'entrevista" de La Xarxa, conduït per Glòria Trullàs.

  Author: La Xarxa
  Date: Maig 2014
  Time: 49:13 
  Size: 411 MB
  Type: video/x-flv 

 • The Famous Comedia of "Mujeres y criados": the discovery

  Story of the discovery of this work by Lope de Vega - considered lost until past January - by Alejandro García Reidy, researcher of the UAB's Prolope group.

  Author: Universitat Autònoma de Barcelona
  PROLOPE
  Biblioteca Nacional de España
  Date: Juny 2014
  Time: 08:48 
  Size: 137 MB
  Type: video/x-flv 

 • Come to know your Social Sciences Library 2014

  Presentation video of the UAB Social Sciences Library for new students. It explains the organization of the library's areas and its collections, schedules, equipments, resources and services

  Author: Social Sciences Library
  PROLOPE
  Biblioteca Nacional de España
  Date: Maig 2014
  Time: 00:06:54 
  Size: 137 MB
  Type: video/x-flv 

 • A welcome in any language

  You’ve just started at the UAB and you’d like to know what language your degree classes will be taught in, where you can learn a new language or what sort of language tools the university makes available to you. So what should you do? Well, take a look at this Language Service video: you’ll find the answer to al these questions as well as other useful information to help you during your time at the UAB.

  Author: Servei de Llengües de la UAB
  PROLOPE
  Biblioteca Nacional de España
  Date: Maig 2014
  Time: 04:37 
  Size: 34 MB
  Type: video/x-flv 

 • Màster en Gestió de Riscos i Emergències

  Prepara als professionals amb les competències necessàries per identificar riscos i, elaborar i implantar un pla d'autoprotecció, exigible a determinades activitats, centres o establiments per a fer front a situacions d'emergència. L'alumne obté la titulació de Postgrau i permet la seva acreditació com a Tècnic competent en l'Elaboració de Plans d'Autoprotecció en l'àmbit local i en l'àmbit Catalunya.

  L'EPSI i la seva formació de Riscos i Emergències està acreditada en diverses comunitats autònomes:
  - Per I'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya).
  - Per l’Acadèmia Basca de Policia y Emergències.

  Author: Universitat Autònoma de Barcelona
  PROLOPE
  Biblioteca Nacional de España
  Date: Maig 2014
  Time: 01:42 
  Size: 11 MB
  Type: video/x-flv 

 • Search
 • Key word
 • From:
 • To:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona