• Sections

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Secciones de los videos

 

  • La tanka de postguerra: una forma japonesa escrita en català o una forma catalana d'origen japonès?

    Jordi Mas López, membre del grup de recerca Inter-Àsia, de la UAB, considera el pes que dicotomies com japonès-català o poesia major-poesia menor han tingut en el conreu de la tanka a la literatura catalana en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

    Author: SERIM
    Date: Març 2010
    Time: 48:05 
    Size: 303 MB MB
    Type: video/x-flv 

  • La tanka i l'art de la fuga

    L'escriptora i periodista Susanna Rafart reflexiona sobre l'encaix i el conreu de la forma de la tanka en la poesia catalana actual en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

    Author: SERIM
    Date: Març 2010
    Time: 43:54 
    Size: 272,6 MB MB
    Type: video/x-flv 

  • Aspectes confessionals i autobiogràfics de la tanka catalana

    Enric Bou, professor de Brown University, dels Estats Units, analitza els aspectes confessionals i autobiogràfics de la producció de tankes en llengua catalana en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d?Interpretació el 19 de març de 2010.

    Author: SERIM
    Date: Març 2010
    Time: 43:40 
    Size: 271,2 MB MB
    Type: video/x-flv 

  • La tanka a l'estil amorós de Rosa Leveroni: fil de maragdes o de subtils i refinats diàlegs lírics

    Abraham Mohino, professor i escriptor, analitza l'escriptura original i la traducció de tankes japoneses a través del francès de Rosa Leveroni en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

    Author: SERIM
    Date: Març 2010
    Time: 42:10 
    Size: 261,8 MB MB
    Type: video/x-flv 

  • Per tot coixí les herbes. Versions de la lírica japonesa en català

    Miquel Desclot, escriptor i traductor, reflexiona sobre la traducció de poesia japonesa al català que va dur a terme al volum Per tot coixí les herbes en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

    Author: SERIM
    Date: Març 2010
    Time: 38:22 
    Size: 249,7 MB MB
    Type: video/x-flv 

  • Presència i funció dels kigo o mots estacionals a la tanka catalana

    Denise Boyer, professora de la Université París-Sorbonne, analitza la presència dels motius estacionals en la poesia de Carles Riba, Màrius Torres, Rosa Leveroni, Salvador Espriu i Miquel Martí i Pol en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

    Author: SERIM
    Date: Març 2010
    Time: 50:32 
    Size: 313,5 MB MB
    Type: video/x-flv 

  • Salvador Espriu: d'una prosa artitzada a la meditació zen

    Rosa Delor, del Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu, analitza la presència del pensament oriental en la producció poètica de Salvador Espriu en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

    Author: SERIM
    Date: Març 2010
    Time: 54:24 
    Size: 337,8 MB MB
    Type: video/x-flv 

  • Les tankes de Carles Riba i Màrius Torres: una experiència poètica

    Mercè Boixareu, catedràtica de la Facultat de Filologia de la UNED, analitza el diàleg que van mantenir els poetes Carles Riba i Màrius Torres al voltant de la forma de la tanka en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

    Author: SERIM
    Date: Març 2010
    Time: 53:26 
    Size: 331,6MB MB
    Type: video/x-flv 

  • TV3: Technique to restore breast volume

    This technology is pioneer in the field and was developed with platelet gel. The study was carried out by the Germans Trias i Pujol University Hospital in collaboration with the Blood and Tissue Bank and UAB. 

    Author: TV3
    Date: Gener 2011
    Time: 01:54 
    Size: MB
    Type: video/x-flv 

  • Inauguració de la jornada La Tanka Catalana

    Inauguració de la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d?Interpretació de la UAB el dia 19 de març de 2010,a càrrec de Francesc Parcerisas, degà d?aquesta Facultat, i de Jordi Mas López, membre del grup de recerca Inter-Àsia i organitzador de la jornada

    Author: SERIM
    Date: Març 2010
    Time: 11:51 
    Size: 72,9 MB MB
    Type: video/x-flv 

  • Search
  • Key word
  • From:
  • To:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona