• Sections

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Secciones de los videos

 

 • TVT: Cloenda Croma

  Els 300 nens que han participat al programa Croma durant el curs de la mà dels voluntaris de la FAS-UAB han vingut aquest matí a la cloenda. Entre ells, hi havia un bon grapat d'escoles de Terrassa. A la  Facultat de Traducció han conegut quina és la feina d'un traductor i,  en general, com és una universitat com la UAB.

  Author: TV Terrassa
  Date: Maig 2014
  Time: 01:12 
  Size: MB
  Type: video/x-flv 

 • Dissabtes de la Física 13/14. El Bossón de Higgs y la frontera de la Física. Aurelio Juste

  Des dels orígens de la humanitat, l'home ha tractat d'entendre el seu entorn i s'ha fet preguntes cada vegada més fonamentals sobre la naturalesa i el seu funcionament. Avui dia els físics de partícules estan tractant de desxifrar les lleis bàsiques que governen l'univers, des del seu origen fins a la seva possible fi, una recerca fascinant que obre les portes al possible descobriment de dimensions extres en l'espai, noves forces o noves formes exòtiques de matèria més enllà de les conegudes. Després de 50 anys d'intensa cerca, el recent descobriment del bosó de Higgs en el Gran Col·lisionador d'Hadrons (LHC) en el CERN aporta la resposta a quin és el origen de la massa de les partícules elementals, sense la qual l'univers seria un lloc inhòspit sense possibilitat d'albergar vida. En aquesta xerrada parlarem de com per respondre aquesta pregunta fonamental els físics han necessitat recrear les condicions existents en l'univers poc després de la seva creació, i de quines noves preguntes i respostes poden resultar d'aquestes recerques.

  Author: Departament de Física
  Date: Març 2
  Time: 01:02:50 
  Size: 450 MB
  Type: video/x-flv 

 • Dissabtes de la Física 13/14. Nanomaterials i captació. Aitor Lopeandia

  Una economia global sustentada energèticament en la combustió de matèries fòssils té molt poc recorregut, degut a l’extinció dels recursos i als efectes adversos que té sobre el planeta. La nostra societat demanda fonts alternatives d’energia per evitar aquesta possible crisi energètica, i tot suma. A la xerrada es presentarà la termoelectricitat com una de les possibles estratègies per millorar l’eficiència energètica global, i com l’arribada de la nanotecnologia ha revifat la recerca en aquest àmbit.

  Author: Departament de Física
  Date: Març 2014
  Time: 01:12:25 
  Size: 466 MB
  Type: video/x-flv 

 • Dissabtes de la Física 13/14. Perspectiva actual del universo. Diego Pavon

  Des dels inicis de la Història la nostra concepció de l'Univers ha evolucionat en funció dels mitjans d'observació disponibles i de les teories físiques en voga. En aquesta conferència es repassa aquesta evolució. Amb tota probabilitat, aquesta concepció està destinada a veure's afectada per nous mitjans observacionals que en un futur proper ens permetran obtenir abundants dades i de major precisió.

  Author: Departament de Física
  Date: Febrer 2014
  Time: 01:08:26 
  Size: 441 MB
  Type: video/x-flv 

 • Dissabtes de la Física 13/14. L’astronomia de raig gamma de molt alta energia: una finestra a l’univers més violent. Markus Gaug

  La Terra és contínuament bombardejada per raigs còsmics de molt alta energia, partícules carregades que han hagut de patir fenòmens molt violents per tal d’adquirir tanta energia. Quins mecanismes poden accelerar tant els raigs còsmics? On es formen? Com es poden generar raigs gamma de molt alta energia? De què està feta la matèria fosca? Pot ser que la velocitat de la llum en el buit no sigui constant, sinó que depengui de l’energia dels fotons? Quin és l’origen de les misterioses explosions de raigs gamma? La cerca de respostes a aquestes i d’altres preguntes es du a terme mitjançant els telescopis de llum Cherenkov, els quals han permès el naixement de l’astronomia gamma de molt altes energies, una branca jove i en clara expansió de l’astronomia que està ampliant el nostre coneixement sobre el fascinant univers violent. El Dr. Markus Gaug ens introduirà a aquest camp a partir de la seva experiència amb els telescopis MAGIC situats a l’illa canària de La Palma i el futur observatori de telescopis Cherenkov CTA.

  Author: Departament de Física
  Date: Febrer 2014
  Time: 58:16 
  Size: 376 MB
  Type: video/x-flv 

 • En Vivo 2014 (1)

  Oxfam-Intermón. Cambiamos vidas que cambian vidas.

  Author: Universitat Autònoma de Barcelona
  Date: Maig 2014
  Time: 4:10:08 
  Size: 1032 MB
  Type: video/x-flv 

 • En Vivo 2014 (1)

  Oxfam-Intermón. Cambiamos vidas que cambian vidas.

  Author: Universitat Autònoma de Barcelona
  Date: Maig 2014
  Time: 4:07:22 
  Size: 1019 MB
  Type: video/x-flv 

 • Jornades d'Acompanyament amb Adolescents en medi obert

  El dia 9 de maig han tingut lloc les Jornades d’Acompanyament amb Adolescents en medi obert. Enguany, aquesta trobada organitzada per la Universitat en col·laboració amb els ajuntaments dels municipis de Badia del Vallès i Cerdanyola del Vallès, s’ha basat en l’acompanyament educatiu, el concepte de sentit i la cerca d’un projecte de vida amb i per als joves.

  Author: Universitat Autònoma de Barcelona
  Date: Maig 2014
  Time: 3:27:13 
  Size: 1121 MB
  Type: video/x-flv 

 • TV3: Videojoc per a discapacitats mentals

  L’empresa social sense afany de lucre CIPO i la UAB han creat un videojoc per potenciar les capacitats cognitives i motores de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns mentals. El joc, anomenat CIPOActivity, permet jugar utilitzant només el moviment del cos i ha estat desenvolupat amb el suport del programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social “la Caixa”.

  Author: TV3
  Date: Abril 2014
  Time: 02:09 
  Size: 17 MB
  Type: video/x-flv 

 • TV3: Declaració reindustrialització

  La UAB ha acollit la signatura de la Declaració del Vallès Occidental cap a la Segona Reindustrialització, un full de ruta de tots els agents d'aquest territori per a la recuperació econòmica de la comarca.

  Author: TV3
  Date: Abril 2014
  Time: 00:24 
  Size: MB
  Type: video/x-flv 

 • Search
 • Key word
 • From:
 • To:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona