• Sections

Universitat Aut˛noma de Barcelona >Videos de la uab >Secciones de los videos

 

 • En Vivo 2014 (1)

  Oxfam-Intermón. Cambiamos vidas que cambian vidas.

  Author: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Date: Maig 2014
  Time: 4:07:22 
  Size: 1019 MB
  Type: video/x-flv 

 • Jornades d'Acompanyament amb Adolescents en medi obert

  El dia 9 de maig han tingut lloc les Jornades d’Acompanyament amb Adolescents en medi obert. Enguany, aquesta trobada organitzada per la Universitat en col·laboració amb els ajuntaments dels municipis de Badia del Vallès i Cerdanyola del Vallès, s’ha basat en l’acompanyament educatiu, el concepte de sentit i la cerca d’un projecte de vida amb i per als joves.

  Author: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Date: Maig 2014
  Time: 3:27:13 
  Size: 1121 MB
  Type: video/x-flv 

 • TV3: Videojoc per a discapacitats mentals

  L’empresa social sense afany de lucre CIPO i la UAB han creat un videojoc per potenciar les capacitats cognitives i motores de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns mentals. El joc, anomenat CIPOActivity, permet jugar utilitzant només el moviment del cos i ha estat desenvolupat amb el suport del programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social “la Caixa”.

  Author: TV3
  Date: Abril 2014
  Time: 02:09 
  Size: 17 MB
  Type: video/x-flv 

 • TV3: Declaraciˇ reindustrialitzaciˇ

  La UAB ha acollit la signatura de la Declaració del Vallès Occidental cap a la Segona Reindustrialització, un full de ruta de tots els agents d'aquest territori per a la recuperació econòmica de la comarca.

  Author: TV3
  Date: Abril 2014
  Time: 00:24 
  Size: MB
  Type: video/x-flv 

 • TVT: Declaraciˇ reindustrialitzaciˇ

  Ajuntaments, patronals, cambres de comerç, universitats i sindicats han signat a la UAB una declaració cap a la segona reindustrialització del Vallès Occidental per buscar una sortida a la crisi econòmica.

  Author: TVTerrassa
  Date: Abril 2014
  Time: 02:13 
  Size: 19 MB
  Type: video/x-flv 

 • T5: Dinar solidari a la UAB

  La UAB ha fet un dinar solidari contra el malbaratament alimentari amb aliments donats per Mercavallès, que no es podien posar a la venda però eren comestibles. Els voluntaris de la FAS l'han cuinat i distribuït. Gràcies a l'àpat els s'han recollit aliments per al Banc d'Aliments.

  Author: T5
  Date: Abril 2014
  Time: 01:22 
  Size: 10 MB
  Type: video/x-flv 

 • The Little Prince.

  Multilingual Group Reading of Antoine de Saint-Exupéry’s The Little Prince.
  The UAB Language Service presents a group reading of Antoine de Saint-Exupéry’s The Little Prince as part of the activities held to celebrateSant Jordi (St. George’s Day) in the university. This year is the 70th anniversary of the novella’s publication, and the group reading offers fragments of the work in Catalan, Spanish, English, German, Turkish, French, Italian, Portuguese, Slovenian, Slovak and Korean. As such, the activity is a small sample of the linguistic diversity and richness to be found on the UAB campus.

  Author: Servei de LlengŘes de la UAB
  Date: Abril 2014
  Time: 00:28:22 
  Size: 278,6Mb MB
  Type: video/x-flv 

 • TVE: TerÓpia gŔnica contra l'Alzheimer

  Investigadors de l'Institut de Neurociències de la UAB han aconseguit per primer cop revertir la pèrdua de memòria en estadis inicials en ratolins models de la malaltia d’Alzheimer mitjançant teràpia gènica. La recerca és portada de la revista The Journal of Neuroscience.

  Author: TVE
  Date: Abril 2014
  Time: 01:20 
  Size: 11 MB
  Type: video/x-flv 

 • TVE: La UAB colĚlabora amb Glass Apps

  Estudiants d’Enginyeria de la UAB, així com de la UPC, col·laboren amb l'empresa Itglas, per a desenvolupar Glass Apps, un nou suport tecnològic de Google que permet rebre informació dels smartphones en un visor situat a l'alçada dels ulls.

  Author: TVE
  Date: Abril 2014
  Time: 01:33 
  Size: 12 MB
  Type: video/x-flv 

 • TVE: M˙sica i MatemÓtiques

  Són necessaris canvis en la docència de les matemàtiques. La Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB participa en un projecte de recerca europeu en què s'nterrelaciona la música i les matemàtiques per millorar l'aprenentatge dels alumnes.

  Author: TVE
  Date: Abril 2014
  Time: 01:59 
  Size: 16 MB
  Type: video/x-flv 

 • Search
 • Key word
 • From:
 • To:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona