• Seccions

 

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • TVE: Els rostres del voluntariat

  El 30% dels europeus realitza tasques de voluntariat, segons l'Eurobaròmetre. Sílvia Carrasco, vicerectora d'Estudiants i de Cooperació de la UAB, destaca l'empatia i la capacitat transformadora dels voluntaris.

  Autor: TVE
  Data: Desembre 2013
  Durada: 1:53 
  Mida: 10 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Col·leccions singulars UAB

  Les biblioteques de la UAB acullen singulars col·leccions com arxius personals d'intel.lectuals o cartells de propaganda política, entre d'altres, que ara s'han recollit en un llibre per difondre-les.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Novembre 2013
  Durada: 2:02 
  Mida: 11 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La Cursa de la UAB. Un petit gest teu pot marcar la diferència

  A l’Institut de Neurociències de la UAB treballen investigadors de diferents àmbits en la recerca científica i biomèdica sobre les causes de les malalties neurodegeneratives, actualment incurables, per trobar noves teràpies. El finançament és crucial i els fons escassos: la recerca necessita el suport de tots i La Cursa de la UAB-La Marató de TV3 és una bona manera de col·laborar.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Novembre 2013
  Durada: 1:48 
  Mida: 22 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • L'Associació d'Amics de la UAB premia la FAS

  La Fundació Autònoma Solidària (FAS), que vehicula les iniciatives de solidaritat i cooperació per al desenvolupament de la Universitat, ha estat distingida amb el Premi Col·lectiu de l'Associació d'Amics de la UAB.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Fundació Autònoma Solidaria.
  Data: Novembre 2013
  Durada: 4:40 
  Mida: 47 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Eina per detectar el dany per infart

  Investigadors del Centre de Visió per Computador (CVC) han desenvolupat una nova eina per quantificar el dany sofert pels teixits miocardíacs en persones que han patit un infart. Validada ja en 200 pacients, pot ajudar a millorar i agilitar el diagnòstic del dany causat, oferint una mesura quantitativa, repetible i més objectiva del nivell d'irrigació sanguínia del teixit del cor.

  Autor: TV3
  Data: Novembre 2013
  Durada: 1:26 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • BTV: El món de les formigues

  La secció de ciència tracta el món de les formigues, de la mà de l'entomòleg Xavier Espadaler, catedràtic del Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia de la UAB. Durant els últims 35 anys Espadaler ha recorregut mig món buscant i catalogant més de 30 espècies.

  Autor: BTV
  Data: Novembre 2013
  Durada: 4:48 
  Mida: 26 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TVE: La UAB homenatja Constantino Romero

  El 30 d'octubre, la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB va retre homenatge a Constantino Romero amb una trobada entre amics i col·laboradors del comunicador, desaparegut el mes de maig passat, i la projecció del vídeo sobre l'emissió de La Guerra dels Mons que Romero va protagonitzar el 1988 per a Cadena SER.

  Autor: TVE
  Data: Novembre 2013
  Durada: 1:28 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: L'ús d'escuradents pels neandertals

  Una recerca amb participació de la UAB ha documentat en un neandertal el cas més antic de tractament pal·liatiu associat a una periodontitis realitzat amb un escuradents.

  Autor: TV3
  Data: Octubre 2013
  Durada: 1:44 
  Mida: 28 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Nou avenç contra l'Alzheimer a la UAB

  Ratolins model de la malaltia d’Alzheimer han estat tractats amb èxit amb un fragment d’anticòs dissenyat per investigadors del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB.

  Autor: TV3
  Data: Octubre 2013
  Durada: 01:40 
  Mida: 25 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • BTV: Estudiants de la UAB ensenyen xinès

  Aquest curs, estudiants en pràctiques de la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la UAB ensenyen xinès a alumnes de primària i secundària de Barcelona. El projecte Xeix implica alumnes de l'Escola Fort Pienc i de l'Institut Fort Pius.

  Autor: BTV
  Data: octubre 2013
  Durada: 01:46 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona