• Seccions

 

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • TVE: L'acidificació i l'escalfament amenacen espècies emblemàtiques del Mediterrani

  Més de 100 investigadors de 12 països han participat en el projecte MedSeA, sobre els efectes de l'escalfament i l'acidificació del mar Mediterrani en les espècies i ecosistemes clau de la regió. Els investigadors han constatat que el Mediterrani s'està escalfant i acidificant a un ritme sense precedents, principalment a causa de les emissions de diòxid de carboni a l'atmosfera per la crema de combustibles fòssils. L'increment del CO2 provoca l'escalfament de l'atmosfera i l'oceà, així com l'acidificació del mar per la incorporació de diòxid de carboni en les aigües superficials

  Autor: TVE
  Data: Juny 2014
  Durada: 02:06 
  Mida: 17 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La Xarxa: entrevista al rector Ferran Sancho

  El rector de la UAB, Ferran Sancho, comenta els temes d'actualitat de la política universitària i les novetats de l'Autònoma de cara al proper curs a l'espai "L'entrevista" de La Xarxa, conduït per Glòria Trullàs.

  Autor: La Xarxa
  Data: Maig 2014
  Durada: 49:13 
  Mida: 411 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Estudi del pol·len que ens envolta

  Els professors de la UAB Martí Boada i Jordina Belmonte expliquen com s’analitzen els nivells de pol·len a l’atmosfera i quins són els tipus més comuns del nostre entorn.

  Autor: TV3
  Data: Març 2014
  Durada: 07:32 
  Mida: 62 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • 8TV: Avanços contra l'ansietat i la depressió

  Identifiquen un mecanisme cel·lular implicat en l’ansietat i la depressió.

  Autor: 8TV
  Data: Març 2014
  Durada: 00:29 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TVT: Cloenda Croma

  Els 300 nens que han participat al programa Croma durant el curs de la mà dels voluntaris de la FAS-UAB han vingut aquest matí a la cloenda. Entre ells, hi havia un bon grapat d'escoles de Terrassa. A la  Facultat de Traducció han conegut quina és la feina d'un traductor i,  en general, com és una universitat com la UAB.

  Autor: TV Terrassa
  Data: Maig 2014
  Durada: 01:12 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Videojoc per a discapacitats mentals

  L’empresa social sense afany de lucre CIPO i la UAB han creat un videojoc per potenciar les capacitats cognitives i motores de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns mentals. El joc, anomenat CIPOActivity, permet jugar utilitzant només el moviment del cos i ha estat desenvolupat amb el suport del programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social “la Caixa”.

  Autor: TV3
  Data: Abril 2014
  Durada: 02:09 
  Mida: 17 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Declaració reindustrialització

  La UAB ha acollit la signatura de la Declaració del Vallès Occidental cap a la Segona Reindustrialització, un full de ruta de tots els agents d'aquest territori per a la recuperació econòmica de la comarca.

  Autor: TV3
  Data: Abril 2014
  Durada: 00:24 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TVT: Declaració reindustrialització

  Ajuntaments, patronals, cambres de comerç, universitats i sindicats han signat a la UAB una declaració cap a la segona reindustrialització del Vallès Occidental per buscar una sortida a la crisi econòmica.

  Autor: TVTerrassa
  Data: Abril 2014
  Durada: 02:13 
  Mida: 19 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • T5: Dinar solidari a la UAB

  La UAB ha fet un dinar solidari contra el malbaratament alimentari amb aliments donats per Mercavallès, que no es podien posar a la venda però eren comestibles. Els voluntaris de la FAS l'han cuinat i distribuït. Gràcies a l'àpat els s'han recollit aliments per al Banc d'Aliments.

  Autor: T5
  Data: Abril 2014
  Durada: 01:22 
  Mida: 10 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TVE: Teràpia gènica contra l'Alzheimer

  Investigadors de l'Institut de Neurociències de la UAB han aconseguit per primer cop revertir la pèrdua de memòria en estadis inicials en ratolins models de la malaltia d’Alzheimer mitjançant teràpia gènica. La recerca és portada de la revista The Journal of Neuroscience.

  Autor: TVE
  Data: Abril 2014
  Durada: 01:20 
  Mida: 11 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona