Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • Tercer Encontre del Grup d'Estudi sobre Accessibilitat dels Mitjans Audiovisuals

  La UAB va presentar els seus auditoris infoaccessibles a representants de l'ONCE i de Nacions Unides, tot coincidint amb una reunió del Focus Group of Audiovisual Media Accessibility, un dels grups d'investigació de la Unió Internacional de Telecomunicacions, agència de l'Organització de les Nacions Unides per a les tecnologies de la informació i la comunicació. A la reunió es va presentar també el Pla per a la Igualtat de la UAB i les diferents actuacions que es duen a terme a la Universitat per atendre als estudiants amb diversitat funcional.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: gener 2012
  Durada: 02:23:53 
  Mida: 742 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Graduació dels alumnes de la promoció 2011 de l'Escola d'Enginyeria

  El Dr.  Manuel López-Béjar, vicerector d'investigació de la UAB, ha presidit l'acte de graduació dels alumnes de l'Escola d'Enginyeria de la promoció 2010-2011. El Sr. Antoni Mates, llicenciat en Psicologia de les Organitzacions, ha pronunciat la conferència: Enginyeria i Innovació: El factor humà com a vector de futur.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: desembre 2011
  Durada: 1:24:33 
  Mida: 457 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Acte de lliurament dels primers premis Aposta de la UAB

  Aposta és una iniciativa pionera a l'Estat impulsada per la Universitat i pels seus exalumnes, amb el patrocini del Consell Social de la UAB i de diverses institucions. Es van lliurar deu premis a joves investigadors de la UAB que aportaran una dotació econòmica de fins a 25.000 ? per desenvolupar projectes innovadors de diferents àmbits.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Desembre 2011
  Durada: 01:10:25 
  Mida: 457 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Acte de presentació del programa Ortelius

  La UAB ha presentat el programa Ortelius, un nou espai de reconeixement acadèmic on la UAB farà de pont entre universitats d'Àsia oriental i d'Amèrica Llatina, en un projecte comú que aspira a ser la línia de comunicació entre totes els centres participants d'aquests continents. Es tracta d'una plataforma per compartir i dissenyar programes conjunts, tant d'estudis de grau com de postgrau.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Novembre 2011
  Durada: 02:31:14 
  Mida: 950 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • UAB-CEI, Balanç 2009-2010

  En aquest vídeo es mostra l'evolució de les accions iniciades des del 2009 fins al 2010

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2011
  Durada: 08:15 
  Mida: 53 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • VIII Edició del programa Campus Ítaca (i III)

  Cloenda del Campus Ítaca. Com cada any, l'Institut de Ciències de l'Educació i la Facultat de Ciències de l'Educació coorganitzen la vuitena edició del Campus Ítaca. Durant aquesta edició, i com ha estat fins ara, es repeteix la fórmula de treball que ha funcionat en les darreres edicions: 432 alumnes de diferents centres educatius de Catalunya participen en tres torns de dues setmanes realitzant un ventall d'activitats de diverses tipologies i des de diferents àmbits acadèmics.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: juliol 2011
  Durada: 2:23:30 
  Mida: 776 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • VIII Edició del programa Campus Ítaca (II)

  Segona cloenda del Campus Ítaca. Com cada any, l'Institut de Ciències de l'Educació i la Facultat de Ciències de l'Educació coorganitzen la vuitena edició del Campus Ítaca. Durant aquesta edició, i com ha estat fins ara, es repeteix la fórmula de treball que ha funcionat en les darreres edicions: 432 alumnes de diferents centres educatius de Catalunya participen en tres torns de dues setmanes realitzant un ventall d'activitats de diverses tipologies i des de diferents àmbits acadèmics.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: juliol 2011
  Durada: 2:18:20 
  Mida: 748 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • VIII Edició del programa Campus Ítaca (I)

  Primera cloenda del Campus Ítaca. Com cada any, l'Institut de Ciències de l'Educació i la Facultat de Ciències de l'Educació coorganitzen la vuitena edició del Campus Ítaca. Durant aquesta edició, i com ha estat fins ara, es repeteix la fórmula de treball que ha funcionat en les darreres edicions: 432 alumnes de diferents centres educatius de Catalunya participen en tres torns de dues setmanes realitzant un ventall d'activitats de diverses tipologies i des de diferents àmbits acadèmics.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: juny 2011
  Durada: 2:17:07 
  Mida: 742 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • 10é aniversari de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès"

  Amb motiu del 10é aniversari de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès, el passat 30 de març vam celebrar a la Sala d'Actes de l'Edifici de Rectorat un acte commemoratiu on el tema principal va estar la situació i els reptes de la Universitat en l'actualitat. Les ponències van estar a càrrec de la Dra. Maria José Recoder Sellarés, Vicerectora de Relacions Institucionals i Comunicació de la UAB, el Sr. Marc Plens Pastoret, president de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès i la Sra.
  Mercè Pérez Salanova
  , Directora del programa la Universitat a l'Abast.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Març 2011
  Durada: 01:22 
  Mida: 449 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • El Premi Nobel d'Economia James J Heckman visita la UAB

  El professor James J. Heckman pronuncia la primera Move Distinguished Visitor Lecture que porta per títol "Understanding the Origins of Inequality".

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: març 2011
  Durada: 01:32:43 
  Mida: 502 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona