Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • X Jornada Institucional del Dia Internacional de les dones treballadores

  Ha tingut lloc la jornada institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones Treballadores, que organitza l'Observatori per a la Igualtat. La UAB ha retut homenatge a Anna Cabré, catedràtica del Departament de Geografia de la UAB i fundadora del Centre d'Estudis Demogràfics (CED).

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Març 2015
  Durada: 1:48:39 
  Mida: 559 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • 3 Qüestions: Alain Musset

  Alain Musset és director de l'École des Hautes Études en Sciences Sociales (EHESS) i membre honorari de l'Institut universitaire de France. Doctor en Geografia per l'EHESS, hi dirigeix la formació de màster Estudis comparatius del desenvolupament i la formació de doctorat Territoris, societats, desenvolupament.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: Març 2015
  Durada: 06:26 
  Mida: 73 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Màster en Estudis Territorials i de la Població

  El Departament de Geografia i el Centre d'Estudis Demogràfics de la UAB ofereixen, un any més, el Màster en Estudis Territorials i de la Població, adreçat a persones que vulguin aprofundir en la seva formació amb continguts fonamentals en els àmbits de la demografia i l'ordenació del territori. L'itinerari de "Demografia" està pensat per formar investigadors i professionals en els mètodes avançats de l'anàlisi demogràfica; per la seva banda l'itinerari d'"Ordenació del Territori, Desenvolupament Local i Planificació Territorial", a més de treballar les metodologies d'investigació que li són pròpies d'aquest camp, fa un especial èmfasi en el desenvolupament de les habilitats per intervenir en la planificació i la gestió del territori.

  Autor: Departament de Geografia i el Centre d'Estudis Demogràfics de la UAB
  Data: Maig 2014
  Durada: 08:21 
  Mida: 64 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La geògrafa Janice Monk investida doctora 'honoris causa'

  Janice Jones Monk, professora australiana de la Universitat d'Arizona (EUA) i una de les principals impulsores de la geografia del gènere, ha estat nomenada doctora honoris causa per la UAB a proposta de la Facultat de Filosofia i Lletres. Monk ha estat investida com a tal a la cerimònia, tot coincidint amb la inauguració de curs de la Facultat. Maria Dolors García Ramon, catedràtica del Departament de Geografia, ha actuat com a padrina de la doctoranda. El rector de la UAB, Ferran Sancho, i la degana de la Facultat de Filosofía y Lletres, Teresa Cabré, han presidit l'acte.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2013
  Durada: 2:05:25 
  Mida: 678 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Landsat 8, un nou satèl·lit per estudiar la Terra

  El llançament del nou satèl·lit d'observació de la Terra Landsat-8, una iniciativa de la NASA i l'USGS (l'agència mediambiental dels EEUU) permetrà continuar i millorar la captació d'imatges com a testimonis científics ininterromputs que s'han estat recollint a través del programa de referència Landsat des del 1972.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Febrer 2013
  Durada: 03:58 
  Mida: 30 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • SatCat: El territori català fet història

  La UAB i el CREAF han presentat SatCat, el servidor més complet d'imatges de satèl·lit de Catalunya. El projecte ha estat desenvolupat per GRUMETS, Grup de Recerca en Mètodes i Aplicacions en Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica. Els set satèl·lits Landsat que han nodrit d'imatges el SatCat són els més importants del món per a l'observació de la Terra a escala detallada.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: Maig 2012
  Durada: 04:25 
  Mida: 30 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • 3 Qüestions: Ron J. Lesthaeghe

  Ron J. Lesthaeghe, professor de la Free University of Brussels, està considerat un dels demògrafs amb més prestigi internacional. És, juntament amb Dirk J. van de Kaa, el pare de la Segona Transició Demogràfica (una de les teories que expliquen els canvis demogràfics en les societats avançades).

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: Juliol 2011
  Durada: 08:52 
  Mida: 56 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Iberiana

  Vídeo divulgatiu sobre la integració d'immigrants a petites ciutats espanyoles. Aquest documental ha estat elaborat pel Grup de Recerca en Migracions de la UAB i finançat pel Ministerio de Ciencia e Innovación.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Gener 2010
  Durada: 43:57 
  Mida: 219 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Els mapes en l'era d'Internet

  El Laboratori d'Informació Geogràfica i de Teledetecció de la UAB, LIGIT,  ha esdevingut un centre de recerca i de formació de referència en la producció de sistemes d'informació geogràfica  i de cartografia digital. Ara avança cap a les  aplicacions web de visualització, de gestió i d'edició d'informació geoespacial.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció.
  Data: Març 2009
  Durada: 04:11 
  Mida: 21 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • L'atles climàtic digital.

  Un equip de geògrafs i biòlegs de la UAB ha desenvolupat el primer Atles Climàtic Digital de la Península Ibérica. Disponible a Internet gratuïtament, l'atles aplega un important volum de dades i ofereix una cartografia molt detallada i precisa, per la qual cosa suposa una eina molt adequada per a l'estudi del canvi climàtic.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: Març 2007
  Durada: 02:19 
  Mida: 14 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona