Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • Aspectes de la nomenclatura biològica, per Francesc Uribe, departament d’invertebrats no artròpodes del Museu de Ciències Naturals de la Barcelona

  Reflexions sobre la nomenclatura zoològica, el mètode de treball a partir de Linné i qüestions de classificació i de sistemàtica (per als alumnes de Traducció i d’Interpretació de la UAB). El nom científic d’un animal interpreta una història evolutiva i la història evolutiva d’un organisme en relació amb els altres. El clàssic Codi Internacional de Nomenclatura Zoològica es combina actualment amb serveis específics d’informació:  Zoobank, Encyclopediaof Life, Global Names Architecture, Genbank, Bar Code of Life.

  Autor: SERIM
  Data: Gener 2012
  Durada: 01:25:32 
  Mida: 160 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Terminologia de la Música, per Albert Romaní, filòleg, músic i professor de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya)

  Qüestions de la terminologia de la música, la seva etimologia, la traducció i l’ús correcte en català. Coneixements lèxics en el terreny de la crítica musical i la divulgació. Paraules tècniques o específiques que suposen falsos amics. Paraules patrimonials, cultismes del llatí o del grec i estrangerismes i xenismes.
  Conferència a càrrec de
  Albert Romaní, filòleg, músic i professor de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya)

  Autor: SERIM
  Data: Gener 2012
  Durada: 01:22:29 
  Mida: 511 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Prophets Unarmed: Chinese Trotskyists in Revolution,War, Gaol & the Return from Limbo

  Prophets Unarmed: Chinese Trotskyists in Revolution,War, Gaol & the Return from Limbo

  Autor: SERIM
  Data: Desembre 2011
  Durada: 01:06:08 
  Mida: 236 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • América Latina y China: modernización, relaciones estratégicas e intereses en el contexto de desconcentración económica mundial

  América Latina y China: modernización, relaciones estratégicas e intereses en el contexto de desconcentración económica mundial. Por Eduardo Daniel Oviedo, Universidad Nacional de Rosario, Argentina.

  Autor: SERIM
  Data: Novembre  2011
  Durada: 01:26:06 
  Mida: 411 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Paisajes de la memoria.La obra de Li Gonglin (1409-1106)

  Paisajes de la memoria.La obra de Li Gonglin (1409-1106) por Isabel Cervera (Universidad Autónoma de Madrid)

  Autor: SERIM
  Data: Novembre 2011
  Durada: 01:03:16 
  Mida: 279 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Language Unleashed Through K-Pop: Emerging Rhymes & Puns

  Language Unleashed Through K-Pop: Emerging Rhymes & Puns Conferència a càrrec de Young-mee Yu Cho (Rutgers University)

  Autor: SERIM
  Data: Octubre  2011
  Durada: 01:32:01 
  Mida: 321 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L: Taula rodona sobre noves tendències en la recerca

  Taula rodona del congrés T3L, dedicada a les noves tendències en la recerca. Conté les comunicacions d'Ignacio García (University of Western Sydney, Australia), Felipe Sánchez (Universitat d'Alacant), Ana Guerberof (Universitat Rovira i Virgili, Tarragona / Logoscript, Barcelona) i Rafael Guzmán (Symantec, Irlanda).

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 01:31:54 
  Mida: 383 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L Recerca en Traducció

  Quart panell del congrés T3L, dedicat a la recerca en traducció, presidit per la doctora Debbie Folaron, de la Concordia University (Canadà). Conté les comunicacions de Paola Valli (Universitá degli Studi di Trieste, Itália), "The importance of being logged: what tool settings can reveal about the behaviour of translators using concordancers"; Lucía Morado Vázquez i Jesús Torres del Rey (Localisation Research Centre - University of Limerick i Universidad de Salamanca), "The relevance of metadata during the localisation process - an experiment", Gonzalo Delgado Rivera (Universidad de Concepción, Xile), "Exploring Natural User Interfaces for Computer Aided Translation Tools", i Pilar Sánchez-Gijón, Adrià Martín i Bartolomé Mesa-Lao (Universitat Autònoma de Barcelona): "TRACE project - Final results".

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 02:27:21 
  Mida: 607 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L Conferència d'Obertura Dia 2: Dr. Anthony Pym i Dra. Debbie Folaron

  Conferència d'obertura del segon dia del congrés T3L, amb el doctor Anthony Pym (Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Catalunya) i la doctora Debbie Folaron (Concordia University, Canadà).

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 01:18:27 
  Mida: 327 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L Postedició i Webs Dinàmiques

  Primer panell del congrés T3L, dedicat a la postedició i les webs dinàmiques, presidit per la doctora Olga Torres-Hostench, de la FTI (UAB). Conté les comunicacions d'Eugenia Arrés López (Universidad de Granada/Universidad Pablo de Olavide, Espanya), "Rentabilidad de la post-edición frente a la revisión tradicional: plazos y tarifas (estudio experimental)"; Belinda Maia i Félix do Carmo (Universidade de Porto, Portugal), "Sleeping with the Enemy? Or should translators work with Google Translate?", i Emilio Rodríguez Vázquez de Aldana i Jesús Torres del Rey (Universidad de Salamanca, Espanya), "La localización de webs dinámicas: presente y futuro".

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 01:55:55 
  Mida: 483 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 • Els més vistos
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona