• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • V Encuentro Graal

  Autor: Centre de Recursos Docents de Medicina - UAB
  Data: Novembre 2013
  Durada: 14:37 
  Tipus: video/x-flv 

 • La cursa de la UAB

  El proper 15 de desembre la UAB organitza "La Cursa de la UAB" en suport de La Marató de TV3, enguany per la lluita contra les malalties neurodegeneratives. En Carlos Barcia, investigador de l'Institut de Neurociències i participant a la carrera, ens explica en aquest vídeo com es produeix una malaltia neurodegenerativa, quin tipus de recerca fan a l'Institut i perquè és essencial contribuir per seguir disposant de finançament.

  Autor: Vila TV
  Data: Octubre 2013
  Durada: 04:17 
  Mida: 189 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: L'ús d'escuradents pels neandertals

  Una recerca amb participació de la UAB ha documentat en un neandertal el cas més antic de tractament pal·liatiu associat a una periodontitis realitzat amb un escuradents.

  Autor: TV3
  Data: Octubre 2013
  Durada: 1:44 
  Mida: 28 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Inauguració curs Facultat Psicologia

  La psicòloga Eva Juan Linares ha pronunciat la conferència "Fent camí: dels estudis a la professió" a la inauguració de curs de la Facultat de Psicologia. L'acte ha estat presentat per Ramón Bayés, professor emèrit de la Facultat, i ha comptat amb les intervencions de la degana del centre, Teresa Gutiérrez, i del rector de la UAB, Ferran Sancho.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2013
  Durada: 1:22:55 
  Mida: 447 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Nou avenç contra l'Alzheimer a la UAB

  Ratolins model de la malaltia d’Alzheimer han estat tractats amb èxit amb un fragment d’anticòs dissenyat per investigadors del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB.

  Autor: TV3
  Data: Octubre 2013
  Durada: 01:40 
  Mida: 25 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Inauguració del curs d'Economia i Empresa

  La Mar Reguant és doctora en Economia pel Massachusetts Institute of Technology, i professora assistent a la Stanford Graduate School of Business (EUA) i ha presentat el curs amb la lliçó inaugural "Els reptes de la política ambiental: Preus vs. Quantitats a la pràctica".. L’acte també ha comptat amb la intervenció del Degà de la Facultat, Jordi Massó, i del Rector de la UAB, Ferran Sancho.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2013
  Durada: 1:14:08 
  Mida: 401 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La geògrafa Janice Monk investida doctora 'honoris causa'

  Janice Jones Monk, professora australiana de la Universitat d'Arizona (EUA) i una de les principals impulsores de la geografia del gènere, ha estat nomenada doctora honoris causa per la UAB a proposta de la Facultat de Filosofia i Lletres. Monk ha estat investida com a tal a la cerimònia, tot coincidint amb la inauguració de curs de la Facultat. Maria Dolors García Ramon, catedràtica del Departament de Geografia, ha actuat com a padrina de la doctoranda. El rector de la UAB, Ferran Sancho, i la degana de la Facultat de Filosofía y Lletres, Teresa Cabré, han presidit l'acte.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2013
  Durada: 2:05:25 
  Mida: 678 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • BTV: Estudiants de la UAB ensenyen xinès

  Aquest curs, estudiants en pràctiques de la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la UAB ensenyen xinès a alumnes de primària i secundària de Barcelona. El projecte Xeix implica alumnes de l'Escola Fort Pienc i de l'Institut Fort Pius.

  Autor: BTV
  Data: octubre 2013
  Durada: 01:46 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Debaten el futur del sistema de pensions

  L'Associació d'Amics de la UAB va organitzar, el 3 d'octubre passat, el debat "El cost de les pensions que necessitem", en el que la demògrafa Anna Cabré i els economistes Ció Patxot i Miguel Ángel López van dissertar sobre el futur del sistema de pensions.

  Autor: TV3
  Data: octubre 2013
  Durada: 02:11 
  Mida: 13 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • 3 Qüestions: Timothy F.H.Allen

  Tim Allen és un ecòleg teòric de la Universitat de Wisconsin (EUA) pioner en l'anomenada teoria de les jerarquies. Aprofitant la seva visita a la UAB, li hem fet tres preguntes sobre la incapacitat de la ciència per a abordar els problemes ambientals i sobre la contribució que aquesta teoria pot fer per a sortir de l'actual punt mort.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació, Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: octubre 2013
  Durada: 09:06 
  Mida: 163 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona