• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • La tanka de postguerra: una forma japonesa escrita en català o una forma catalana d'origen japonès?

  Jordi Mas López, membre del grup de recerca Inter-Àsia, de la UAB, considera el pes que dicotomies com japonès -català o poesia major-poesia menor han tingut en el conreu de la tanka a la literatura catalana en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

  Autor: SERIM
  Data: Març 2010
  Durada: 48:05 
  Mida: 303 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La tanka i l'art de la fuga

  L'escriptora i periodista Susanna Rafart reflexiona sobre l'encaix i el conreu de la forma de la tanka en la poesia catalana actual en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

  Autor: SERIM
  Data: Març 2010
  Durada: 43:54 
  Mida: 272,6 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Aspectes confessionals i autobiogràfics de la tanka catalana

  Enric Bou, professor de Brown University, dels Estats Units, analitza els aspectes confessionals i autobiogràfics de la producció de tankes en llengua catalana en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

  Autor: SERIM
  Data: Març 2010
  Durada: 43:40 
  Mida: 271,2 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La tanka a l'estil amorós de Rosa Leveroni: fil de maragdes o de subtils i refinats diàlegs lírics

  Abraham Mohino, professor i escriptor, analitza l'escriptura original i la traducció de tankes japoneses a través del francès de Rosa Leveroni en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010

  Autor: SERIM
  Data: Març 2010
  Durada: 42:10 
  Mida: 261,8 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Per tot coixí les herbes. Versions de la lírica japonesa en català

  Miquel Desclot, escriptor i traductor, reflexiona sobre la traducció de poesia japonesa al català que va dur a terme al volum Per tot coixí les herbes en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

  Autor: SERIM
  Data: Març 2010
  Durada: 38:22 
  Mida: 249,7 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Presència i funció dels kigo o mots estacionals a la tanka catalana

  Denise Boyer, professora de la Université París-Sorbonne, analitza la presència dels motius estacionals en la poesia de Carles Riba, Màrius Torres, Rosa Leveroni, Salvador Espriu i Miquel Martí i Pol en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

  Autor: SERIM
  Data: Març 2010
  Durada: 50:32 
  Mida: 313,5 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Salvador Espriu: d'una prosa artitzada a la meditació zen

  Rosa Delor, del Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu, analitza la presència del pensament oriental en la producció poètica de Salvador Espriu en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

  Autor: SERIM
  Data: Març 2010
  Durada: 54:24 
  Mida: 337,8 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Les tankes de Carles Riba i Màrius Torres: una experiència poètica

  Mercè Boixareu, catedràtica de la Facultat de Filologia de la UNED, analitza el diàleg que van mantenir els poetes Carles Riba i Màrius Torres al voltant de la forma de la tanka en aquesta ponència presentada a la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació el 19 de març de 2010.

  Autor: SERIM
  Data: Març 2010
  Durada: 53:26 
  Mida: 331,6MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Tècnica per restituir el volum de la mama

  És una tècnica pionera al món, desenvolupada amb gel de plaquetes. Ha estat elaborada per l?Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits i la UAB.

  Autor: TV3
  Data: Gener 2011
  Durada: 01:54 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Inauguració de la jornada La Tanka Catalana

  Inauguració de la jornada La Tanka Catalana, celebrada a la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la UAB el dia 19 de març de 2010,a càrrec de Francesc Parcerisas, degà d'aquesta Facultat, i de Jordi Mas López, membre del grup de recerca Inter-Àsia i organitzador de la jornada

  Autor: SERIM
  Data: Març 2010
  Durada: 11:51 
  Mida: 72,9 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona