• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • La UAB inaugura el curs 2009-2010

  El dia 22 de setembre, a les 12 h, a la sala d'actes del Rectorat, ha tingut lloc l'acte d'inauguració del curs acadèmic 2009-2010. El professor José María Ricarte, catedràtic de Creativitat Publicitària de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha preparat la lliçó inaugural, titulada "Ciencia y creatividad en la era de la comunicación". El vicerector B. Bassegoda ha llegit la lliçó inaugural de J.M. Ricarte absent per motius de salut.

  Per primera vegada, l'acte ha estat 'infoaccessible'.La UAB ha adaptat la sala d’actes del rectorat per fer-la ''infoaccessible''. L’objectiu és que les persones amb diferents discapacitats sensorials puguin seguir les activitats. El projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la UAB, el Consell Social de la UAB, la Fundació Autònoma Solidària, la Fundació ONCE i l’Instituto de Mayores y Servicios Sociales (Imserso).

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: setembre 2009
  Durada: 02:14:43 
  Mida: 610 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • 3 Qüestions: Aly Conteh

  Aly Conteh dirigeix, des de l'any 2003, el Programa de Digitalització Massiva de la "British Libray". Forma part de la Direcció Executiva del Projecte Impact, un projecte de digitalització massiva creat per la Comissió Europea dins del 7è Programa Marc. És membre del grup d'experts en Digitalització i Preservació Digital dels Estats Membres de la Comissió Europea i assessora el govern britànic en matèria de digitalització.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: Setembre 2009
  Durada: 8:35 
  Mida: 41 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Inauguració del curs 2009-2010 de la Facultat de Medicina

  Acte d'inauguració del curs que enguany ha celebrat la integració de l'Escola d'Infermeria de l'Hospital de la Vall d'Hebron a la Facultat de Medicina de la UAB.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: setembre 2009
  Durada: 44 
  Mida: 204 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Llegir la ideologia: De la llengua cap al pensament crític.

  Conferència d'en Daniel Cassany dins el cicle Amalgama 09, organitzat pel Servei de Llengües, que va tenir lloc a la UAB el 3 de juliol de 2009

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Setembre 2009
  Durada: 01:40:37 
  Mida: 492 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • V Congrés Internacional de Llatí Medieval Hispànic

  El Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana de la UAB, juntament amb el Departament de Filologia Llatina de la UB, han organitzat el V Congrés Internacional de Llatí Medieval Hispànic, que es va celebrarar del 7 al 10 de setembre.

  Autor: UAB
  Data: Setembre 2009
  Durada: 01:57 
  Mida: 560 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Els homínids de Can Mata

  L'Abocador de Can Mata, a Els Hostalets de Pierola, ha conservat durant milions d’anys  restes fòssils que els investigadors de l’ICP van començar a desvetllar l’any 2002. L’aportació d'aquestes recerques paleontològiques a la taxonomia, la ciència que permet ordenar les categories en què s’agrupen els éssers vius, tant actuals com fòssils, està sent molt important pel que fa als hominoïdeus, el grup de primats que inclou els humans.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: Juliol 2009
  Durada: 04:49 
  Mida: 29 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Bombolles de sabó

  En aquest vídeo es presenten, amb bombolles de sabó i en model, sòlids algunes realitzacions de superfícies mínimes.
  Una superfície és mínima o minimal quan la seva curvatura mitjana és zero. En particular aquesta definició inclou les superfícies que localment minimitzen l'àrea.
  Qui vulgui saber més trobarà informació a: Hildebrandt y J. Tromba. Matemática y formas óptimas‎. (1990) pp.206.

  Autor: Departament de Matemàtiques. Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Febrer 2002
  Durada: 02:55 
  Mida: 29 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: El turisme a Catalunya

  Els experts preveuen que aquest estiu vindran menys turistes a Catalunya i Espanya però que tindran més capacitat adquisitiva.

  Autor: TV3
  Data: Juliol 2009
  Durada: 01:37 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • 3 Qüestions: Phil Manning

  Phil Manning, Professor de la Universitat de Manchester, ha visitat la Universitat Autònoma de Barcelona per presentar, juntament amb investigadors de l'ICP, un resum dels resultats obtinguts en la primera etapa de l’Iberian Dino Track Tour. Es tracta d'un viatge per tota la Península Ibèrica (Espanya i Portugal) on els paleontòlegs documenten i escanegen amb tecnologia làser icnites fòssils que els dinosaures van deixar fa milions d’anys.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: Juliol 2009
  Durada: 05:22 
  Mida: 31 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cloenda Tercer Torn del Campus Ítaca 2009

  Com cada estiu, té lloc el Campus Ítaca, un programa socioeducatiu de la UAB per a estudiants de secundària. El  divendres 3, a les 18 h, a la sala d'actes del Rectorat, va tenir lloc la cloenda del segon torn del Campus Ítaca 2009. L'objectiu principal d'aquesta activitat, que patrocina Banco de Santander, és animar els alumnes a continuar estudiant després d'acabar l'etapa d'ensenyament secundari obligatori. Alhora vol ser un espai de convivència entre alumnat d'entorns socials diversos i vol potenciar l'ús del català. Hi participaran 432 alumnes de 54 instituts repartits en tres torns; el tercer torn, del 6 al 16 de juliol. 

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Juliol 2009
  Durada: 02:38:07 
  Mida: 716 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona