• Seccions

Universitat Autňnoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • III Cerimňnia de lliurament de títols de doctor/a i de premis extraordinaris de doctorat

  Benvinguda i presentació a càrrec de la Dra. Victòria Nogués, secretària acadèmica de l’Escola de Doctorat.

  Paraules del Dr. Armand Sánchez, director de l’Escola de Doctorat i vicerector de Recerca i de Transferència de la UAB.

  Presentació de la Xarxa Alumni a càrrec de la Sra. Eva Miquel, Directora de la fundació Alumni de la UAB.

  Paraules del Sr. Tirso Gràcia, membre del Consell Social de la UAB.

  Paraules de la Dra. Margarida Arboix, Rectora de la UAB.

  Ponència “L’expansió de l’Univers: Edwin Hubble, Georges Lemaître i Vesto Slipher” a càrrec del Dr. Emili Elizalde, Professor d’Investigació del CSIC, Institut Espacials de Catalunya.

  Lliurament dels premis extraordinaris de Doctorat.

  Actuació del Cor de la UAB.

  Paraules en representació dels doctors i doctores que reben el premi a càrrec del Dr. Alessandro Ravotto, Premi Extraordinari de Doctorat del Programa Cultures en Contacte a la Mediterrània.

  Lliurament dels títols de doctor i doctora.

  Gaudeamus Igitur a càrrec del Cor de la UAB.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Cičncies de l'Educació
  Data: Novembre 2018
  Durada: 01:34:39 
  Mida: 1089 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Afrofeminismos: Traducir lo unespeakable

  SIFT
  I Seminari d'Interseccionalitat, Feminismes i Traducció

  Inauguració:
  Joana Gallego (Directora de l'Observatori per a la Igualtat UAB)
  Albert Branchadell (Degà de la FTI)
  Lupe Romero (Directora del SIFT)

  Sessió 1: Afrofeminismos: Traducir lo unespeakable
  Ponent: Karo Moret-Miranda (UPF)

  Autor: SERIM
  Data: novembre 2018
  Durada: 01:28:57 
  Mida: 860 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • XXI Trobada de Presentació d'Experičncies d'aplicació de la Pedagogia Sistčmica

  En aquesta trobada es van presentar quatre noves experiències, una d'escola bressol 0/3 relacionada amb l'acolliment dels infants, llurs famílies, i els educadors/res; una d'infantil 3/6 que planteja com visualitzar els talents dels infants; una de primària vinculada a un projecte de centre en el que hi està implicada tota la comunitat educativa; i una darrera vinculada a un grup d'alumnes d'un grau superior d'integració social que van treballar les habilitats socials des d'un enfocament sistèmica, totes ells ben interessants i complementàries, com si hi hagués un fil conductor que les unís.

  Autor: Universitat Autňnoma de Barcelona
  Data: Novembre 2018
  Durada: 2:26:48 
  Mida: 972 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • XIV Jornades d'Innovació a l'Etapa d'Educació Infantil

  Qui educa avui?

  Diàleg entre el psiquiatra Ramon Riera (autor del llibre La Connexió Emocional) i la psicòloga Verònica Antón, moderat per la periodista especialitzada en temes educatius Elisabet Pedrosa

  Autor: Universitat Autňnoma de Barcelona
  Data: Octubre 2018
  Durada: 2:05:22 
  Mida: 964 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Lliçó inaugural del curs acadčmic 2018-19 dels graus de Matemŕtiques, d'Estadística Aplicada i de Matemŕtica Computacional i Analítica de Dades

  El dimecres 17 d'octubre de 2018 la Dra. Rosario Delgado va impartir la lliçó inaugural del curs acadèmic 2018-19 dels graus de Matemàtiques, d'Estadística Aplicada i de Matemàtica Computacional i Analítica de Dades que portava per títol De catàstrofes, malalties i delictes: predicció del risc amb les matemàtiques.

   

  Autor: Universidad Autňnoma de Barcelona
  Data: Octubre 2018
  Durada: 01:20:06 
  Mida: 853 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Inauguració del curs 2018-2019 de la Facultat de Filosofia i Lletres

  La professora Marta Segarra, catedràtica de Filologia Francesa i Estudis de Gènere de la UB, inaugurarà el curs 2018-2019 a l’Auditori ubicat a la Facultat de Filosofia i Lletres amb la lliçó "Traduccions polítiques i culturals del gènere al món".

  Durant l’acte d’inauguració del curs es lliuraran les distincions Ad studia humanitatis fovenda, en la seva modalitat individual, al Dr. David Jou del Departament de Física de la UAB, i en la seva modalitat institucional al Museu d’Arqueologia de Catalunya. Aquesta distinció, que arriba a la seva tercera edició, reconeix la tasca de persones i institucions alienes a la facultat que s’han distingit per defensar els valors de les humanitats en camps que no els són propis. Edicions anteriors ha estat reconeguda la tasca dels professors M. Vilardell (Fac. de Medicina UAB), Assumpció Malgosa (Fac. de Biociències UAB), la Societat del Gran Teatre del Liceu i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

  Prèviament a l’acte d’inauguració a les 11.00 en el vestíbul del Deganat s’inaugurarà la galeria de degans i deganes del centre dins dels actes de celebració del cinquantè aniversari de la creació de la facultat. El nostre centre és dels pocs del campus que no guarda la memòria gràfica de les persones que n’han estat responsables al llarg dels anys. Cinquanta anys de recorregut són un bon motiu per fer-ho.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Cičncies de l'Educació
  Data: octubre 2018
  Durada: 01:50:37 
  Mida: 1269 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Inauguració oficial del curs acadčmic 2018-2019

  Amb motiu del 150è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques modernes amb el Japó, la Facultat dedica la inauguració oficial del curs a aquest país. La nostra Facultat té una gran vinculació amb el Japó com a única universitat a Catalunya que imparteix el Grau d’Estudis d’Àsia Oriental i en tant que la Facultat més veterana en l'ensenyament del japonès a casa nostra. Els Estudis d'Àsia Oriental van començar a la UAB fa gairebé tres dècades i en aquest temps ens hem consolidat com el referent acadèmic a l'Estat, essent l’única universitat que ofereix els tres nivells formatius (grau, màster, i doctorat) en el camp dels Estudis de l'Àsia Oriental.
   
  La cerimònia d’inauguració del curs és per a la nostra comunitat d’estudiants, professorat, i personal d’administració i serveis una ocasió magnífica per a celebrar l'inici d’un nou any acadèmic a partir d’una temàtica concreta i enguany la Facultat ha convidat la Sra. Carme Ruscalleda, xef del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, a pronunciar la conferència inaugural, que, amb el títol de "La qualitat com a estratègia comercial obre portes al món", versarà sobre la seva experiència en el desenvolupament d'un projecte únic com el restaurant Sant Pau a Tòquio.

  Presidirà l'acte en nom de la rectora de la UAB, Margarita Arboix, el Vicerector de Personal Acadèmic, Francisco Morente i hi intervindran Albert Branchadell, degà de la FTI, i el cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe.

  En acabat, tindrà lloc una interpretació de música tradicional japonesa a càrrec del professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya, Horacio Curti, mestre de shakuhachi.

  Autor: SERIM
  Data: octubre 2018
  Durada: 01:14:08 
  Mida: 704.87 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Inauguració del curs acadčmic 2018-2019 de la Facultat de Cičncies de l'Educació

  Inauguració del curs acadèmic de la Facultat de Ciències de l’Educació a càrrec de la Dra. Margarita Arboix, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona, i el Dr. Joaquín Gairín, degà de la Facultat de Ciències de l'Educació.

  Lliçó magistral “"L'eina per a una vida visible"” a càrrec de la música i docent Ester Bonal, impulsora del projecte Xamfrà (centre de música i escena per la inclusió social).

  En el decurs de la inauguració s'entregarà un petit record al professorat que es jubila enguany i es lliuraran els diplomes als estudiants mereixedors del premi extraordinari de la titulació.

  Tancament de l’acte a càrrec del Dr. Màrius Martínez, Vicerector de Relacions Internacionals.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Cičncies de l'Educació
  Data: octubre 2018
  Durada: 01:10:44 
  Mida: 913 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • VIII Diŕleg pel Coneixement UAB-Societat

  La sostenibilitat del sistema públic de pensions en el futur serà debatuda per dos catedràtics de dret del treball i de la seguretat social, Carlos Alfonso i Santiago González, al VIII Diàleg pel Coneixement UAB-Societat, que tindrà lloc el 19 de setembre, a l'Escola de Postgrau.


  El 19 de setembre, a les 12,30 h, a la sala de graus de l'Escola de Postgrau, tindrà lloc el VIII Diàleg pel Coneixement UAB-Societat. La sessió es titularà "És sostenible el sistema de pensions?" i hi intervindran Carlos Alfonso Mellado i Santiago González Ortega, catedràtics de dret del treball i de la seguretat social de, respectivament, la Universitat de València (UV) i la Universitat Pablo de Olavide (UPO)

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Cičncies de l'Educació
  Data: Setembre 2018
  Durada: 01:58:09 
  Mida: 1356 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • VII Diŕleg pel Coneixement UAB-Societat

  El 28 de juny, la direcció de l'Escola de Postgrau va organitzar el VII Diàleg pel Coneixement UAB - Societat, titulat "Digitalització". Tindrà lloc a la sala de graus, a les 12:30 h, i hi intervindran el Sr. Manuel Cermeron Romero, CEO, chief Executive Officer, de Suez Advanced; i el Sr. Miquel Martí Pérez, CEO, Chief Executive Officer, de Barcelona Tech City.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Cičncies de l'Educació
  Data: Juny 2018
  Durada: 01:33:35 
  Mida: 1086 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona