• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • Terminologia jurídica catalana: algunes qüestions relatives a la consolidació de l'ús

  Ponència d'Agustí Pou, professor del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona, en la IX Jornada de la SCATERM: Terminologia i llenguatge jurídic, celebrada el 18 de maig de 2011 a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Setembre 2011
  Durada: 01:01:49 
  Mida: 309 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • El tractament de la terminologia en els textos legislatius del Parlament de Catalunya.

  Ponència d'Agustí Espallargas, dels Serveis d'Assessorament Lingüístic del Parlament de Catalunya, en la IX Jornada de la SCATERM: Terminologia i llenguatge jurídic, celebrada el 18 de maig de 2011 a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Setembre 2011
  Durada: 00:29:20 
  Mida: 147 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • El règim verbal en l'àmbit jurídic des d'una òptica diacrònica: una font per establir el llenguatge jurídic actual?

  Comunicació de Xavier Rull, professor del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili, en la IX Jornada de la SCATERM: Terminologia i llenguatge jurídic, celebrada el 18 de maig de 2011 a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Setembre 2011
  Durada: 00:23:45 
  Mida: 123 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La terminologia jurídica catalana dins de WordNet 3.0

  Comunicació de Mercè Lorente, directora de l'Institut Universitari de Lingüística Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra i membre del grup IULATERM, en la IX Jornada de la SCATERM: Terminologia i llenguatge jurídic, celebrada el 18 de maig de 2011 a la  Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Setembre 2011
  Durada: 00:24:37 
  Mida: 122 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • BTV: Entre les 200 millors del món

  La UAB i la UB són les universitats espanyoles millor situades al
  rànquing QS 2011-2012.

  Autor: BTV
  Data: Setembre 2011
  Durada: 00:45 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L: Taula rodona sobre noves tendències en la recerca

  Taula rodona del congrés T3L, dedicada a les noves tendències en la recerca. Conté les comunicacions d'Ignacio García (University of Western Sydney, Australia), Felipe Sánchez (Universitat d'Alacant), Ana Guerberof (Universitat Rovira i Virgili, Tarragona / Logoscript, Barcelona) i Rafael Guzmán (Symantec, Irlanda).

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 01:31:54 
  Mida: 383 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L Recerca en Traducció

  Quart panell del congrés T3L, dedicat a la recerca en traducció, presidit per la doctora Debbie Folaron, de la Concordia University (Canadà). Conté les comunicacions de Paola Valli (Universitá degli Studi di Trieste, Itália), "The importance of being logged: what tool settings can reveal about the behaviour of translators using concordancers"; Lucía Morado Vázquez i Jesús Torres del Rey (Localisation Research Centre - University of Limerick i Universidad de Salamanca), "The relevance of metadata during the localisation process - an experiment", Gonzalo Delgado Rivera (Universidad de Concepción, Xile), "Exploring Natural User Interfaces for Computer Aided Translation Tools", i Pilar Sánchez-Gijón, Adrià Martín i Bartolomé Mesa-Lao (Universitat Autònoma de Barcelona): "TRACE project - Final results".

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 02:27:21 
  Mida: 607 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L Conferència d'Obertura Dia 2: Dr. Anthony Pym i Dra. Debbie Folaron

  Conferència d'obertura del segon dia del congrés T3L, amb el doctor Anthony Pym (Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Catalunya) i la doctora Debbie Folaron (Concordia University, Canadà).

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 01:18:27 
  Mida: 327 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L Postedició i Webs Dinàmiques

  Primer panell del congrés T3L, dedicat a la postedició i les webs dinàmiques, presidit per la doctora Olga Torres-Hostench, de la FTI (UAB). Conté les comunicacions d'Eugenia Arrés López (Universidad de Granada/Universidad Pablo de Olavide, Espanya), "Rentabilidad de la post-edición frente a la revisión tradicional: plazos y tarifas (estudio experimental)"; Belinda Maia i Félix do Carmo (Universidade de Porto, Portugal), "Sleeping with the Enemy? Or should translators work with Google Translate?", i Emilio Rodríguez Vázquez de Aldana i Jesús Torres del Rey (Universidad de Salamanca, Espanya), "La localización de webs dinámicas: presente y futuro".

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 01:55:55 
  Mida: 483 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L Benvinguda i Conferència d'Obertura

  Sessió de benvinguda al 1r Congrès internacional T3L, Tradumàtica, Tecnologies de la traducció i localització: per part de Laura Santamaria (degana de la FTI de la UAB), Ramon Piqué (director del Departament de Traducció i d'Interpretació de la UAB) i Pilar Sánchez-Gijón (directora principal del grup de recerca Tradumàtica de la FTI, UAB), a més de la conferència d'obertura del Dr. Ignacio García (20 Years of memories: Leverage that is moving the world).

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 01:15:19 
  Mida: 314 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona