• Seccions

Universitat Aut˛noma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • Homenatge a Montserrat Solsona

  XIII Jornada Institucional en conmemoració del Dia Internacional de les Dones. Homenatge a la Dra. Montserrat Solsona, departament de Geografia de la UAB i membre del Centre d'Estudis Demogràfics.

  Autor: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Data: Abirl 2018
  Durada: 10:06 
  Mida: 960 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • VI DiÓleg pel coneixement UAB-Societat

  El 20 de març, la direcció de l'Escola de Postgrau organitza el VI Diàleg pel Coneixement UAB - Societat, titulat "Una mirada endavant del Sistema Sanitari". Hi intervindran el Dr. Miquel Vilardell Tarrés, Catedràtic de Medicina Interna de la UAB i expresident del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i el Sr. Gabriel Masfurroll Lacambra, President del Grup Mi Tres Torres, Fundador i expresident d'USP Hospitales i President del Consell Social de la UAB.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de CiŔncies de l'Educaciˇ
  Data: Marš 2018
  Durada: 01:43:22 
  Mida: 886 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Redubbing and gag dubbing

  Tomás Costal Criado, investigador de l'UNED, imparteix un taller sobre el procés de redoblatge al Màster Universitari en Traducció Audiovisual.

  Autor: SERIM
  Data: marš 2018
  Durada: 01:37:03 
  Mida: 239 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Dia Internacional de les Dones Treballadores

  Jornada institucional per conmemorar el Dia Internacional de les Dones Treballadores, acte emmarcat en el 50è aniversari de la UAB. Enguany s'ha retut homenatge a Montserrat Solsona, doctora en Geografia Humana, professora del Departament de Geografia i investigadora associada del Centre d'Estudis Demogràfics. L’acte ha finalitzat amb la conferència “¿Existe lo que no se registra y contabiliza? Género y producción estadística” a càrrec de la professora Lina Gálvez, catedràtica del Departament d’Economia, Mètodes Quantitatius i Història Econòmica.

  Autor: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Data: Marš 2018
  Durada: 1:57:25 
  Mida: 963 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • L'Any Fabra arriba a la UAB amb la projecciˇ d'un documental

  Projecció del documental 'Pompeu Fabra, la llengua d'un poble' (1968) del director Pere Masdeu i Rovira, sobre la vida de Pompeu Fabra i Poch, amb una presentació prèvia per part del filòleg Jordi Manent.  L'acte l'ha organitzat per la Facultat de Ciències de la Comunicació i s'emmarca dins de les activitats del 50è aniversari de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l'any Fabra, i ha comptat amb la participació de la rectora Margarita Arboix, la degana María José Recoder, el vicedegà David Paloma.

  Autor: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Data: Febrer 2018
  Durada: 1:35:52 
  Mida: 981 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Argˇ: Presentaciˇ Assessoraments als treballs de recerca 2018

  La Universitat Autònoma de Barcelona convoca el 15è Premi Argó a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior, amb la finalitat de reconèixer l’esforç dels estudiants i d’incrementar els vincles amb els centres d’ensenyament secundari

  Autor: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Data: Febrer 2018
  Durada: 50:36 
  Mida: 958 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La Maratˇ com a model d’Ŕxit a nivell econ˛mic

  Xerrada sobre La Marató de TV3 que ha tingut per objectiu explicar com funciona i com s'organitza per dins La Marató de TV3, per tal d'aconseguir el seu objectiu final: la captació de fons per a les malalties triades en cada edició. L'activitat s'emmarca en els actes de commemoració del 50è aniversari de la UAB

  Autor: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Data: Febrer 2018
  Durada: 1:26:49 
  Mida: 964 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Curs en Reptes de les Societats d'Innovaciˇ: La Construcciˇ de Sistemes de Motivaciˇ i Cohesiˇ ColĚlectives

  Els sistemes de motivació i cohesió social són fonamentals tant per als individus com per als col.lectius. En les noves societats s'han de construir, no venen donats, Avui hem de ser capaços de crear motivacions que estimulin a treballar en grup.
  El curs ofereix als individus i als agents socials els criteris i les eines bàsiques per dur a terme aquesta elaboració de manera que serveixi per a una bona gestió de si mateix i dels col.lectius i societats en canvi continu.

  Autor: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Data: Febrero 2018
  Durada: 06:54 
  Mida: 116 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • XIX Trobada de Presentaciˇ d'ExperiŔncies d'Aplicaciˇ de Pedagogia SistŔmica

  El passat dijous 1 de febrer de 2018 vàrem tenir el goig de continuar amb el cicle de Presentacions d'Experiències d'Aplicació de Pedagogia Sistèmica, amb una nova trobada realitzada a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB a Bellaterra, i organitzada per l'Equip ICE UAB de PS. En aquesta ocasió es van presentar quatre experiències, una d'infantil relacionada amb el món de les emocions, una de primària vinculada al treball de seguiment d'un nen de cicle inicial, una altra d'un projecte d'art i dansa en un centre de secundària d'alta complexitat, i una darrera sobre la memòria històrica, les quatre mostrades amb molta sensibilitat i profunditat. 

  Autor: Universitat Aut˛noma de Barcelona
  Data: Febrer 2018
  Durada: 2:11:27 
  Mida: 116 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Sessiˇ benvinguda als nous Doctorants, "El doctorant com etapa formativa"

  Apertura del acto y bienvenida a cargo del Dr. Armand Sánchez, Vicerrector de Investigación y de Transferencias y Director de l’Escola de Doctorat.

  Conferencia inaugural “El Código de Buenas Prácticas en la Investigación de la UAB” a cargo del Dr. José Luis Molina, profesor titular del Departamento de Antropología social y Cultural y Presidente de la Comisión de Ética en la Experimentación Animal y humana (CEEAH).

  “La iniciativa EURAXESS y la carta europea del investigador” a cargo de la Dra. Begoña Miñarro, tècnica de la Unidad de Proyectos Estratégicos.

  “La página web de la Escuela de Doctorado. Introducción a la plataforma Sigma y la gestión del portfolio” a cargo de la Sra. Carme Tost, responsable de la Unidad Técnica de la Escuela de Doctorado.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de CiŔncies de l'Educaciˇ
  Data: Febrer 2018
  Durada: 01:35:22 
  Mida: 881 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona