• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • Dissabtes de les Matemàtiques 2010

  Vídeo de l'activitat "Dissabtes de les Matemàtiques" edició 2010.

  Autor: Departament de Matemàtiques
  Data: Abril 2010
  Durada: 02:53 
  Mida: 16 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Presentació de l'Informe del Coneixement dels Països Àrabs

  La sessió, organitzada per l'Observatori Mediterrani de la Comunicació (OMEC) i Casa Àrab, ha estat presentada per Mercedes Unzeta, vicerectora de Relacions Internacionals de la UAB i Olivia Orozco, coordinadora del Programa Socioeconòmic de Casa Àrab, i moderada per Teresa Velázquez, catedràtica i presidenta de l'OMEC. A banda també hi han assistit dos experts que han participat en l'elaboració del projecte: Ghaith Fariz, director de projecte de l’Informe de Coneixement Àrab del PNUD; i Nagla Rizk, professora d’Economia de la Universitat Americana d'El Caire.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: abril 2010
  Durada: 92 
  Mida: 420 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Aperitius comparats: dues maneres de consumir

  La UAB va participar en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que va tenir lloc del 21 al 29 de novembre de 2009. En el marc d'aquesta setmana es van organitzar arreu d'Europa diferents accions sobre la prevenció de residus.
  El dijous 26 de novembre de 2009, l’Oficina de Medi Ambient de la UAB i la Fundació Autònoma Solidària (FAS) van organitzar conjuntament un aperitiu  a la plaça Cívica, en el qual es van comparar dues maneres de consumir i alternatives per a poder fer un consum més responsable i amb menys residus. Per a organitzar i desenvolupar aquesta activitat es va comptar amb la participació del grup de voluntaris de cooperació i medi ambient de la FAS.

  Autor: Oficina de Medi Ambient
  Data: Novembre 2009
  Durada: 04:00 
  Mida: 22 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Com reciclem el paper i el cartró a la UAB?

  El paper i el cartró que es recullen a la UAB es duen a una planta de reciclatge on es transformen en cartró reciclat per a embalatges. Aquest vídeo mostra el circuit que fan el paper i el cartró des que es generen a la Universitat; també subratlla que buidar les papereres als bujols blaus dels passadissos i plegar les caixes de cartró són unes operacions senzilles que tothom ha de fer perquè el reciclatge del paper i el cartró no s'aturi.

  Autor: Oficina de Medi Ambient
  Data: Abril 2010
  Durada: 02:49 
  Mida: 15 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Un món de llengües

  Aquest vídeo mostra la diversitat lingüística i cultural que es pot trobar a la UAB. El campus és un espai on conviuen i es relacionen llengües i cultures, on les persones experimenten, aprenen, somien, estudien, conviuen... És un món de llengües!

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Abril 2010
  Durada: 00:01:01 
  Mida: 8,79 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Copy què? Compartint coneixement amb respecte.

  Conferència d'Ignasi Labastida, cap de l'Oficina de Difusió del Coneixement de la Universitat de Barcelona i responsable del projecte Creative Commons a Catalunya i l'Estat espanyol, dins del cicle Amalgama 2010 al Servei de Llengües de la UAB.

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Abril 2010
  Durada: 01:44:00 
  Mida: 520 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Classe pràctica de la tècnica del Replanteig

  L'Equip de Convivència de l'ICE de la UAB, que ha incorporat professorat format en arts escèniques, utilitza la tècnica del Replanteig  per analitzar situacions complexes i per afrontar la conflictivitat quotidiana d'una manera positiva i creativa. Aquest replanteig tracta sobre les relacions entre alumnat i professorat a l'aula.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació
  Data: Abril 2010
  Durada: 01:26:41 
  Mida: 413 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Abordar i resoldre conflictes a partir de la tècnica del replanteig

  El Replanteig és una tècnica que pretén mostrar una situació de conflicte per buscar respostes més positives i respectuoses amb les persones. El guions de les representacions són elaborats per l'Equip de Convivència de l'ICE UAB i la posada en escena corre a càrrec de Brou Arts, companyia dactors i actrius professionals, vinculats a la docència. En aquest vídeo s'aborden els problemes que sorgeixen quan la comunicació entre el professorat és poc fluida.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció.
  Data: Abril 2010
  Durada: 32:16 
  Mida: 197 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La trama amorosa de la xarxa educativa

  Tercera conferència del cicle de pedagogia Sistèmica a Sabadell: " La trama amorosa de la xarxa educativa", a càrrec de Carles Parellada.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció.
  Data: Abril 2010
  Durada: 01:26:02 
  Mida: 523 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Família i escola, tots junts per educar les noves generacions

  Segona conferència del cicle de pedagogia Sistèmica a Sabadell: " Família i escola, tots junts per educar les noves generacions", a càrrec de Sílvia Palou. Cicle organitzat pel CRP de Sabadell, en el Centre Cívic de Can Rull, el dia 27 de gener del 2010.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció.
  Data: Abril 2010
  Durada: 01:07:45 
  Mida: 439 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona