• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • TV: La UAB contra el malbaratament alimentari

  Coincidint amb el Dia Mundial de la Terra, la Diada de Sant Jordi de la UAB d’enguany pretén sensibilitzar a la comunitat universitària sobre el malbaratament alimentari i l’acció contra la pobresa.

  Autor: Terrassa Vallès TV
  Data: Abril 2013
  Durada: 02:13 
  Mida: 17 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Màster en Dret Animal i Societat (6)

  Classe magistral del Dr. Andrea Gavinelli amb el títol "El Benestar Animal a la Unió Europea". Andrea Gavinelli és un veterinari que ha estat funcionari oficial a la Comissió Europea des de 1999. Actualment és responsable de la Unitat de Benestar Animal DG Health & Consumers. Des del 2001, és membre actiu del “Working Group on Animal Welfare” de la Organització Mundial de Sanitat Animal (OIE) i és membre de grups de treballs específics a nivell internacional amb socis comercials de la Unió Europea. El Dr. Gavinelli és membre del consell de redacció de la “FAO Gateway to Farm Animal Welfare”.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: abril 2013
  Durada: 1:54:43 
  Mida: 671 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Indigneu-vos!

  Lectura col.lectiva i multilingüe del llibre Indigneu-vos! d'Stéphane Hessel

  El Servei de Llengües de la UAB presenta la lectura del llibre Indigneu-vos! d'Stéphane Hessel en els actes de celebració de la diada de Sant Jordi que es fan a la Universitat. Per fer més visible el seu missatge es llegueixen fragments del llibre en diferents llengües: català, castellà, euskara, anglès, alemany, turc, francès, italià, noruec, llengua de signes i braille. Aquesta activitat és una petita mostra de la riquesa lingüística del campus de la UAB.

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Abril 2013
  Durada: 00:24:52 
  Mida: 154Mb MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Màster en Dret Animal i Societat (5)

  El Profesor Xavier Manteca imparteix la classe Benestar Animal: Qüestions actuals sobre experimentació. Xavier Manteca és Doctor en veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Màster en comportament animal aplicat i benestar animal de la Universitat d'Edimburg (Escòcia) Actualment és catedràtic del Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la facultat de veterinària de la UAB, on imparteix classes d'etologia y benestar animal.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: abril 2013
  Durada: 2:29:16 
  Mida: 807 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Els pressupostos preocupen a les universitats

  Les universitats asseguren que no poden fer front a més ajustos.

  Autor: TV3
  Data: Abril 2013
  Durada: 01:45 
  Mida: 14 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Quant i quin pol·len hi ha?

  A Catalunya hi ha nou captadors que obtenen un registre del pol·len ambiental. Gràcies a dades de fins a 30 anys d'antiguitat s'ha pogut saber, per exemple, que a tot el territori hi ha el mateix tipus de pol·len i d'espores i només en canvia la proporció.

  Autor: TV3
  Data: Abril 2013
  Durada: 02:45 
  Mida: 22 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Acte de presentació del Programa Alumni UAB

  Alumni UAB és un programa institucional de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ofereix als titulats i titulades continuar mantenint la vinculació i el contacte amb la seva universitat i dels Alumni entre si per tal de mantenir i general noves relacions professionals i personals.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Abril 2013
  Durada: 57:50 
  Mida: 22 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • L'FTI, vista des de dins

  La Facultat de Traducció us presenta un  vídeo promocional, que vol ser una mostra de com es viu el dia a dia a la nostra facultat. El vídeo vol destacar els trets diferenciadors dels nostres estudis i el caliu que hi trobem a la FTI.

  Autor: SERIM
  Data: Abril 2013
  Durada: 00:03:37 
  Mida: 84MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Descriuen l'estructura de dues proteïnes

  Una recerca liderada per la UAB ha determinat l'estructura tridimensional d'unes proteïnes relacionades amb el bon funcionament de la divisió cel·lular. És la primera publicació de l’estructura cristal·lina d’una proteïna obtinguda mitjançant el sincrotró ALBA.

  Autor: TV3
  Data: Abril 2013
  Durada: 02:11 
  Mida: 18 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Canvi climàtic: efectes a l'Àrtic

  Científics liderats per l'institut alemany Alfred Wegener, entre ells dues investigadores predoctorals de l'ICTA, han demostrat que l'escalfament global està provocant canvis en tot l'ecosistema de l'Àrtic, des de la superfície fins les profunditats, més ràpidament del que es pensava.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: Abril 2013
  Durada: 03:48 
  Mida: 29 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona