• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • #comunicaccio | No callis, tampoc a les xarxes socials!

  L’Observatori per a la Igualtat de la UAB presenta la campanya “#comunicacció” on invita a denunciar i contestar a les situacions de discriminació a la UAB per mitjà del hastagh #comunicacció, enviant-ho a través d’un missatge privat al twitter i facebook de l’Observatori, o per correu electrònic.

  Autor: Observatori per a la Igualtat
  Data: Maig 2014
  Durada: 00:41 
  Mida: 12 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • #comunicacció |No callis, tampoc als lavabos!

  L’Observatori per a la Igualtat de la UAB presenta la campanya “#comunicacció” on invita a denunciar i contestar a les situacions de discriminació a la UAB per mitjà del hastaghs #comunicacció, enviant-ho a través d’un missatge privat al twitter i facebook de l’Observatori, o per correu electrònic.

  Autor: Observatori per a la Igualtat
  Data: Maig 2014
  Durada: 00:32 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Màster en Estudis Territorials i de la Població

  El Departament de Geografia i el Centre d'Estudis Demogràfics de la UAB ofereixen, un any més, el Màster en Estudis Territorials i de la Població, adreçat a persones que vulguin aprofundir en la seva formació amb continguts fonamentals en els àmbits de la demografia i l'ordenació del territori. L'itinerari de "Demografia" està pensat per formar investigadors i professionals en els mètodes avançats de l'anàlisi demogràfica; per la seva banda l'itinerari d'"Ordenació del Territori, Desenvolupament Local i Planificació Territorial", a més de treballar les metodologies d'investigació que li són pròpies d'aquest camp, fa un especial èmfasi en el desenvolupament de les habilitats per intervenir en la planificació i la gestió del territori.

  Autor: Departament de Geografia i el Centre d'Estudis Demogràfics de la UAB
  Data: Maig 2014
  Durada: 08:21 
  Mida: 64 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Contemporary Chinese Poetry, the Chinese Poetic Tradition & Poetry in Exile

  Conferència i lectura de poemes Presentació: Seán Golden, traductor de Yang Lian

  Autor: SERIM
  Data: Maig 2014
  Durada: 01:41:15 
  Mida: 831,23 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Infants del Programa CROMA expliquen la visita a la UAB

  Els infants que participen en el programa CROMA de la FAS van ser dijous 14 de maig de 2014 a la UAB fent diferents tallers relacionats amb les diferents disciplines que s'estudien al Campus. Aquestes són les seves experiències.

  Autor: Fundació Autònoma Solidària
  Data: Maig 2014
  Durada: 01:36 
  Mida: 15 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • El web Film English guardonat amb el premi MEDEA User-Generated Award

  El web Film Engish, creat pel professor d'UAB-Idiomes Kieran Donaghy, ha estat guardonat amb el premi MEDEA User-Generated Award, uns guardons que compten amb el suport del Lifelong Learning Programme de la Comissió Europea i que premien les millors iniciatives en l'ús de les tecnologies per a l'educació.

  Autor: MEDEA awards
  Data: Maig 2014
  Durada: 09:09 
  Mida: 28 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TVT: Cloenda Croma

  Els 300 nens que han participat al programa Croma durant el curs de la mà dels voluntaris de la FAS-UAB han vingut aquest matí a la cloenda. Entre ells, hi havia un bon grapat d'escoles de Terrassa. A la  Facultat de Traducció han conegut quina és la feina d'un traductor i,  en general, com és una universitat com la UAB.

  Autor: TV Terrassa
  Data: Maig 2014
  Durada: 01:12 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Dissabtes de la Física 13/14. El Bossón de Higgs y la frontera de la Física. Aurelio Juste

  Des dels orígens de la humanitat, l'home ha tractat d'entendre el seu entorn i s'ha fet preguntes cada vegada més fonamentals sobre la naturalesa i el seu funcionament. Avui dia els físics de partícules estan tractant de desxifrar les lleis bàsiques que governen l'univers, des del seu origen fins a la seva possible fi, una recerca fascinant que obre les portes al possible descobriment de dimensions extres en l'espai, noves forces o noves formes exòtiques de matèria més enllà de les conegudes. Després de 50 anys d'intensa cerca, el recent descobriment del bosó de Higgs en el Gran Col·lisionador d'Hadrons (LHC) en el CERN aporta la resposta a quin és el origen de la massa de les partícules elementals, sense la qual l'univers seria un lloc inhòspit sense possibilitat d'albergar vida. En aquesta xerrada parlarem de com per respondre aquesta pregunta fonamental els físics han necessitat recrear les condicions existents en l'univers poc després de la seva creació, i de quines noves preguntes i respostes poden resultar d'aquestes recerques.

  Autor: Departament de Física
  Data: Març 2
  Durada: 01:02:50 
  Mida: 450 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Dissabtes de la Física 13/14. Nanomaterials i captació. Aitor Lopeandia

  Una economia global sustentada energèticament en la combustió de matèries fòssils té molt poc recorregut, degut a l’extinció dels recursos i als efectes adversos que té sobre el planeta. La nostra societat demanda fonts alternatives d’energia per evitar aquesta possible crisi energètica, i tot suma. A la xerrada es presentarà la termoelectricitat com una de les possibles estratègies per millorar l’eficiència energètica global, i com l’arribada de la nanotecnologia ha revifat la recerca en aquest àmbit.

  Autor: Departament de Física
  Data: Març 2014
  Durada: 01:12:25 
  Mida: 466 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Dissabtes de la Física 13/14. Perspectiva actual del universo. Diego Pavon

  Des dels inicis de la Història la nostra concepció de l'Univers ha evolucionat en funció dels mitjans d'observació disponibles i de les teories físiques en voga. En aquesta conferència es repassa aquesta evolució. Amb tota probabilitat, aquesta concepció està destinada a veure's afectada per nous mitjans observacionals que en un futur proper ens permetran obtenir abundants dades i de major precisió.

  Autor: Departament de Física
  Data: Febrer 2014
  Durada: 01:08:26 
  Mida: 441 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona