• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • EKUMENE, el SIG corporatiu d'una empresa de gestió i difusió del Patrimoni Cultural

  Els sistemes d'Informació Geogràfica estan sent àmpliament integrats en la recerca i la gestió del Patrimoni a Catalunya. El desenvolupament de noves aplicacions d'accés lliure, l'ús cada cop més estès de dispositius mòbils i la creixent demanda d'accés a les dades fan que que es presentin nous reptes tant tecnològics com metodològics. Cesc Busquets i Àlex Moreno de l'empresa ATICS SL.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2014
  Durada: 29:18 
  Mida: 158 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Mapes de Patrimoni Cultural

  Els sistemes d'Informació Geogràfica estan sent àmpliament integrats en la recerca i la gestió del Patrimoni a Catalunya. El desenvolupament de noves aplicacions d'accés lliure, l'ús cada cop més estès de dispositius mòbils i la creixent demanda d'accés a les dades fan que que es presentin nous reptes tant tecnològics com metodològics. Maria del Agua Cortés de l'Oficina de Patrimoni de la Diputació de Barcelona.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2014
  Durada: 21:22 
  Mida: 115 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Gestió Integral del Patrimoni Cultural Immoble de la Generalitat de Catalunya

  Els sistemes d'Informació Geogràfica estan sent àmpliament integrats en la recerca i la gestió del Patrimoni a Catalunya. El desenvolupament de noves aplicacions d'accés lliure, l'ús cada cop més estès de dispositius mòbils i la creixent demanda d'accés a les dades fan que que es presentin nous reptes tant tecnològics com metodològics. Anna Busom del Departament de Cultura de la Generalitat.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2014
  Durada: 7:26 
  Mida: 40 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Aproximació des de l'Arxivística a la gestió de les dades

  Els sistemes d'Informació Geogràfica estan sent àmpliament integrats en la recerca i la gestió del Patrimoni a Catalunya. El desenvolupament de noves aplicacions d'accés lliure, l'ús cada cop més estès de dispositius mòbils i la creixent demanda d'accés a les dades fan que que es presentin nous reptes tant tecnològics com metodològics. Alfred Mauri és professor de l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió Documental (ESAGED)

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre  2014
  Durada: 31:25 
  Mida: 170 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La Carta Arqueològica de Barcelona

  Els sistemes d'Informació Geogràfica estan sent àmpliament integrats en la recerca i la gestió del Patrimoni a Catalunya. El desenvolupament de noves aplicacions d'accés lliure, l'ús cada cop més estès de dispositius mòbils i la creixent demanda d'accés a les dades fan que que es presentin nous reptes tant tecnològics com metodològics. Carme Miró i Alaix del Servei d'Arqueologia de Barcelona i responsable del Pla Barcino i del Departament de documentació, recerca i arqueologia preventiva.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2014
  Durada: 21:38 
  Mida: 117 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Aproximació des de L'ús del SIG en la recerca arqueològica

  Els sistemes d'Informació Geogràfica estan sent àmpliament integrats en la recerca i la gestió del Patrimoni a Catalunya. El desenvolupament de noves aplicacions d'accés lliure, l'ús cada cop més estès de dispositius mòbils i la creixent demanda d'accés a les dades fan que que es presentin nous reptes tant tecnològics com metodològics.
  Joan Anton Barceló del Laboratori d'Arqueologia Quantitativa de la UAB (LAQU). 

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2014
  Durada: 10:06 
  Mida: 54 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La formació SIG en el Grau d'Arqueologia

  Els sistemes d'Informació Geogràfica estan sent àmpliament integrats en la recerca i la gestió del Patrimoni a Catalunya. El desenvolupament de noves aplicacions d'accés lliure, l'ús cada cop més estès de dispositius mòbils i la creixent demanda d'accés a les dades fan que que es presentin nous reptes tant tecnològics com metodològics. Joan Nunes és professor de la Facultat de Geografia de la UAB i especialista en els SIG.
   

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2014
  Durada: 29:50 
  Mida: 161 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Gestió de les dades de prospecció geofísica

  Els sistemes d'Informació Geogràfica estan sent àmpliament integrats en la recerca i la gestió del Patrimoni a Catalunya. El desenvolupament de noves aplicacions d'accés lliure, l'ús cada cop més estès de dispositius mòbils i la creixent demanda d'accés a les dades fan que que es presentin nous reptes tant tecnològics com metodològics. Robert Tamba de l'empresa SOT.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2'14
  Durada: 19:16 
  Mida: 104 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Tast poètic a la inauguració de curs de la Facultat de Biociències

  Amb motiu de l’exposició “Ciència i poesia” que ha organitzat la Biblioteca de Ciència i Tecnologia del 13 d'octubre al 30 de novembre, s'ha participat en l'acte d'inauguració de curs de la Facultat de Biociències amb un tast poètic a càrrec dels professors-poetes de la UAB Jaume Terradas, Xavier Xarles i David Jou.  
  Web de l'exposició: http://pagines.uab.cat/cienciaipoesia/

  Autor: Biblioteca de Ciència i Tecnologia
  Data: Octubre 2014
  Durada: 13:51 
  Mida: 118 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Connecta, la comunitat d'UAB Idiomes. Novembre 2014

  Informació del Programa Connecta i de les activitats en les quals podeu participar de manera gratuïta com a estudiants del Servei de Llengües i com a part de la comunitat universitària de la UAB. Aquest novembre de 2014 fem especial atenció a les activitats virtuals i activitats al campus que el Programa ofereix.

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Octubre 2014
  Durada: 00:04:29 
  Mida: 61,4Mb MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona