• Seccions

Universitat Autňnoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • La sordesa. Comunicació y aprenentatge.

  La detecció i atenció a temps al nadó sord és fonamental. Mitjançant tècniques d’aprenentatge  adequades a cada cas, nous dispositius de reforç, l’adaptació del medi escolar a les necessitats del alumnat sord, així com la cooperació entre l’àmbit familiar i escolar, un nen amb problemes d’audició podrà integrar-se social i laboralment.

  Autor: Institut de Cičncies de l'Educació
  Durada: 32:00 
  Mida: 370 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Aula Teatre 1994

  Representació de l'obra de "Romeo i Julieta" per part d'estudiants i posada en escena per part del Vice-Rectorat d'Estudiants i de promoció Cultural. L'acte es va realitzar a la Plaça de les Oliveres de la Facultat de Cičncies de l'Educació.

  Autor: SAE Audiovisuals. Facultat de Cičncies de l'Educació
  Data: Maig 1994
  Durada: 00:28:31 
  Mida: 169 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Perspectives educatives de l'estimulació primirenca per a nens amb la síndroma de Down

  La maduració del sistema nerviós en els primers any de vida es espectacular i és aquí especialment quan s’ha de procurar compensar les dificultats específiques d’aprenentatge, aprofitant la plasticitat cerebral.

  Autor: Institut de Cičncies de l'Educació
  Data: Maig 1994
  Durada: 25:58 
  Mida: 191 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La comunicació en goril·les i nens

  El propòsit d'aquesta investigació va consistir a trobar fins a on els goril·les són capaços de reproduir certes activitats manuals que els nens solen realitzar en els seus jocs -quan tenen entre un any i mig a dos-. Partim de la idea que en tant els goril·les han estat educats per cuidadores humanes i, per tant, han establert vincles propers a elles, haurien de ser capaços de mostrar habilitats que de fet són més psicològiques que anatòmiques a causa d'aquesta proximitat o pont entre les espècies humana i animal.
  Els especialistes d'avui dia estan convençuts que el contacte freqüent amb humans desenvolupa algunes capacitats, assimilades a través de l'aprenentatge i l'educació, que d'una altra manera serien inexistents.
  Per tant, i encara que els nostres resultats són més aviat pobres, no hauríem de descartar que mitjançant l'educació, l'entrenament i una comunicació més intensa, els goril·les i ximpanzés poden desenvolupar habilitats més sofisticades.
  Diríem, en definitiva, que el més important és aprendre sobre els éssers humans a través de l'anàlisi de com els antropoides són capaços de desembolicar-se.

  Autor: SMAV-Institut de Cičncies de l'Educació
  Data: Octubre 1990
  Durada: 21:50 
  Mida: 110 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona