• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • BTV: Entre les 200 millors del món

  La UAB i la UB són les universitats espanyoles millor situades al
  rànquing QS 2011-2012.

  Autor: BTV
  Data: Setembre 2011
  Durada: 00:45 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L: Taula rodona sobre noves tendències en la recerca

  Taula rodona del congrés T3L, dedicada a les noves tendències en la recerca. Conté les comunicacions d'Ignacio García (University of Western Sydney, Australia), Felipe Sánchez (Universitat d'Alacant), Ana Guerberof (Universitat Rovira i Virgili, Tarragona / Logoscript, Barcelona) i Rafael Guzmán (Symantec, Irlanda).

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 01:31:54 
  Mida: 383 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L Recerca en Traducció

  Quart panell del congrés T3L, dedicat a la recerca en traducció, presidit per la doctora Debbie Folaron, de la Concordia University (Canadà). Conté les comunicacions de Paola Valli (Universitá degli Studi di Trieste, Itália), "The importance of being logged: what tool settings can reveal about the behaviour of translators using concordancers"; Lucía Morado Vázquez i Jesús Torres del Rey (Localisation Research Centre - University of Limerick i Universidad de Salamanca), "The relevance of metadata during the localisation process - an experiment", Gonzalo Delgado Rivera (Universidad de Concepción, Xile), "Exploring Natural User Interfaces for Computer Aided Translation Tools", i Pilar Sánchez-Gijón, Adrià Martín i Bartolomé Mesa-Lao (Universitat Autònoma de Barcelona): "TRACE project - Final results".

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 02:27:21 
  Mida: 607 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L Conferència d'Obertura Dia 2: Dr. Anthony Pym i Dra. Debbie Folaron

  Conferència d'obertura del segon dia del congrés T3L, amb el doctor Anthony Pym (Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Catalunya) i la doctora Debbie Folaron (Concordia University, Canadà).

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 01:18:27 
  Mida: 327 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L Postedició i Webs Dinàmiques

  Primer panell del congrés T3L, dedicat a la postedició i les webs dinàmiques, presidit per la doctora Olga Torres-Hostench, de la FTI (UAB). Conté les comunicacions d'Eugenia Arrés López (Universidad de Granada/Universidad Pablo de Olavide, Espanya), "Rentabilidad de la post-edición frente a la revisión tradicional: plazos y tarifas (estudio experimental)"; Belinda Maia i Félix do Carmo (Universidade de Porto, Portugal), "Sleeping with the Enemy? Or should translators work with Google Translate?", i Emilio Rodríguez Vázquez de Aldana i Jesús Torres del Rey (Universidad de Salamanca, Espanya), "La localización de webs dinámicas: presente y futuro".

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 01:55:55 
  Mida: 483 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Congrés T3L Benvinguda i Conferència d'Obertura

  Sessió de benvinguda al 1r Congrès internacional T3L, Tradumàtica, Tecnologies de la traducció i localització: per part de Laura Santamaria (degana de la FTI de la UAB), Ramon Piqué (director del Departament de Traducció i d'Interpretació de la UAB) i Pilar Sánchez-Gijón (directora principal del grup de recerca Tradumàtica de la FTI, UAB), a més de la conferència d'obertura del Dr. Ignacio García (20 Years of memories: Leverage that is moving the world).

  Autor: SERIM
  Data: juliol 2011
  Durada: 01:15:19 
  Mida: 314 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV2: Estudi sobre el mosquit tigre

  Un estudi de la UAB presenta quatre mesures per reduir la proliferació del mosquit tigre.

  Autor: TV2
  Data: Juliol 2011
  Durada: 01:05 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • VIII Edició del programa Campus Ítaca (i III)

  Cloenda del Campus Ítaca. Com cada any, l'Institut de Ciències de l'Educació i la Facultat de Ciències de l'Educació coorganitzen la vuitena edició del Campus Ítaca. Durant aquesta edició, i com ha estat fins ara, es repeteix la fórmula de treball que ha funcionat en les darreres edicions: 432 alumnes de diferents centres educatius de Catalunya participen en tres torns de dues setmanes realitzant un ventall d'activitats de diverses tipologies i des de diferents àmbits acadèmics.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: juliol 2011
  Durada: 2:23:30 
  Mida: 776 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • 3 Qüestions: Ron J. Lesthaeghe

  Ron J. Lesthaeghe, professor de la Free University of Brussels, està considerat un dels demògrafs amb més prestigi internacional. És, juntament amb Dirk J. van de Kaa, el pare de la Segona Transició Demogràfica (una de les teories que expliquen els canvis demogràfics en les societats avançades).

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: Juliol 2011
  Durada: 08:52 
  Mida: 56 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Acte de graduació de Ciències Polítiques i Sociologia 2010-2011

  Acte de graduació de Ciències Polítiques i Sociologia 2010-2011

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Juliol 2011
  Durada: 01:33:00 
  Mida: 577 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona