• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • 3 Qüestions: Dimitri Roussopoulos

  Dimitri Roussopoulos, escriptor, editor i activista mediambiental, ha participat des de finals dels anys 50, en iniciatives de pau, projectes d´ecologia i moviments cooperativistes. Des de 2001 dirigeix el grup de treball sobre Democràcia Municipal de la ciutat de Mont-Real, està involucrat en els Forums Socials Mundials i treballa per a una oposició extraparlamentària al Canadà. Entre els seus llibres destaca Ecologia Política: més enllà d’ecologisme.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: Decembre 2015
  Durada: 10:07 
  Mida: 667 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Màster en Producció Audiovisual Transmèdia

  Vídeo de presentació del màster en Producció Audiovisual Transmèdia. La nova realitat audiovisual demostra que, en relativament poc temps, la televisió, el cinema, les productores, els guionistes, les redaccions, la telefonia mòbil, la xarxa, els departaments de comunicació i de màrqueting han canviat substancialment. El naixement del concepte "transmèdia" ha provocat la necessitat d'un nou model d'explotació, encara poc estès a Europa però plenament consolidat als Estats Units (principal motor de la indústria audiovisual). El màster en Producció Audiovisual Trasmèdia porta els seus alumnes a dominar la Producció de l'apasionant món de les narratives transmèdia.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Decembre 2015
  Durada: 02:09 
  Mida: 19 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Fes voluntariat a la Cursa de la UAB 2015

  Una de les persones voluntàries de la Cursa de la UAB de l'any passat explica com va ser la seva experiència. L'Esperança aquest any tornarà a repetir! I tu? T'apuntes?

  Autor: Fundació Autònoma Solidària. UAB
  Data: Decembre 2015
  Durada: 01:50 
  Mida: 16 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • 'Obviously', de Lucas Drobnitzky, vídeo premiat al Festival Drac Novell Internacional

  Tres estudiants de tercer del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la UAB han estat premiats al Festival Drac Novell Internacional. Mercedes Torres i Israel Padilla han estat guardonats amb un Drac de Plata a la categoria "Cartells" per la peça "Tradición Rebelde" per a pastilles Juanola. I Lucas Drobnitzky ha obtingut un Drac de Bronze per la peça audiovisual "Obviously" de la marca Victorinox.

  Autor: Lucas Drobnitzky
  Data: Decembre 2015
  Durada: 00:14 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Localitzen obres inèdites de Frederic Mompou i Manuel Blancafort en rotlles de pianola

  Les troballes han estat realitzades per investigadors del Departament d'Art i de Musicologia de la UAB i s’han dut a terme en el procés de desenvolupament d’un innovador sistema de digitalització de rotlles de pianola creat per la Universitat i el CVC, en col·laboració amb el Museu de la Música de Barcelona i el Centre Robert Gerhard.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Decembre 2015
  Durada: 00:47 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional (Online)

  Vídeo de presentació del màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional online. El màster és un programa pioner en el seu camp, impartit íntegrament des de la UAB, sobre el coneixement de les funcions de la direcció de comunicació en l'empresa i en la institució. El Màster DCEI utilitza les possibilitats que ens ofereix internet per a formar els seus alumnes en aquesta especialitat.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Decembre 2015
  Durada: 01:42 
  Mida: 19 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La Cursa de la UAB: el dia a dia de les persones amb diabetis i dels professionals amb qui treballen

  El dia a dia de la diabetis requereix menjar sa, seguir el tractament i fer esport. Dues persones afectades de diabetis d’edats molt diferents, l’Imma Aymerich i en Joan Segura, ens fan cinc cèntims de com conviuen amb la malaltia, ara per ara incurable. Per la seva banda, l’equip d’Endocrinologia Pediàtrica de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell ens apropa a la realitat de les famílies d’infants diagnosticats de diabetis, ajudant-les a aprendre a cuidar-los tot implicant l’entorn més proper, mitjançant l’educació i el treball multidisciplinari.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Decembre 2015
  Durada: 03:39 
  Mida: 34 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Reflexions sobre fonamentalismes religiosos

  Xerrada "Reflexions sobre fonamentalismes religiosos", 2 de desembre de 2015

  Autor: Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
  Data: Decembre 2015
  Durada: 03:39 
  Mida: 34 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Acte d'inauguració del curs acadèmic 2015-2016

  Presentació de l'acte a càrrec del sr. Lluís Tort, vicerector de Projectes Estratègics i Planificació de la UAB i del sr. Joaquín Gairín, degà de la Facultat de Ciències de l'Educació.

  Conferència inaugural a càrrec del Dr. Miquel Martínez, catedràtic de teoria de l'educació de la UB, que duu per títol "El professorat. Reptes en la formació".

  A l'acte, a més, es farà el lliurament dels premis extraordinaris de titulació del curs 2014-2015, i es retrà homenatge al personal docent i investigador recentment jubilat.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació
  Data: Novembre 2015
  Durada: 01:03:30 
  Mida: 793 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Connecta, la comunitat d'UAB Idiomes. Desembre 2015

  Informació del Programa Connecta i de les activitats en les quals podeu participar de manera gratuïta com a estudiants del Servei de Llengües i com a part de la comunitat universitària de la UAB. Desembre 2015.

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Novembre 2015
  Durada: 00:02:48 
  Mida: 38,2MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona