• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • Dissabtes de la Física 13/14. L’astronomia de raig gamma de molt alta energia: una finestra a l’univers més violent. Markus Gaug

  La Terra és contínuament bombardejada per raigs còsmics de molt alta energia, partícules carregades que han hagut de patir fenòmens molt violents per tal d’adquirir tanta energia. Quins mecanismes poden accelerar tant els raigs còsmics? On es formen? Com es poden generar raigs gamma de molt alta energia? De què està feta la matèria fosca? Pot ser que la velocitat de la llum en el buit no sigui constant, sinó que depengui de l’energia dels fotons? Quin és l’origen de les misterioses explosions de raigs gamma? La cerca de respostes a aquestes i d’altres preguntes es du a terme mitjançant els telescopis de llum Cherenkov, els quals han permès el naixement de l’astronomia gamma de molt altes energies, una branca jove i en clara expansió de l’astronomia que està ampliant el nostre coneixement sobre el fascinant univers violent. El Dr. Markus Gaug ens introduirà a aquest camp a partir de la seva experiència amb els telescopis MAGIC situats a l’illa canària de La Palma i el futur observatori de telescopis Cherenkov CTA.

  Autor: Departament de Física
  Data: Febrer 2014
  Durada: 58:16 
  Mida: 376 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • En Vivo 2014 (2)

  Oxfam-Intermón. Cambiamos vidas que cambian vidas.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Maig 2014
  Durada: 4:10:08 
  Mida: 1032 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • En Vivo 2014 (1)

  Oxfam-Intermón. Cambiamos vidas que cambian vidas.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Maig 2014
  Durada: 4:07:22 
  Mida: 1019 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Jornades d'Acompanyament amb Adolescents en medi obert

  El dia 9 de maig han tingut lloc les Jornades d’Acompanyament amb Adolescents en medi obert. Enguany, aquesta trobada organitzada per la Universitat en col·laboració amb els ajuntaments dels municipis de Badia del Vallès i Cerdanyola del Vallès, s’ha basat en l’acompanyament educatiu, el concepte de sentit i la cerca d’un projecte de vida amb i per als joves.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Maig 2014
  Durada: 3:27:13 
  Mida: 1121 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Videojoc per a discapacitats mentals

  L’empresa social sense afany de lucre CIPO i la UAB han creat un videojoc per potenciar les capacitats cognitives i motores de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns mentals. El joc, anomenat CIPOActivity, permet jugar utilitzant només el moviment del cos i ha estat desenvolupat amb el suport del programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social “la Caixa”.

  Autor: TV3
  Data: Abril 2014
  Durada: 02:09 
  Mida: 17 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Declaració reindustrialització

  La UAB ha acollit la signatura de la Declaració del Vallès Occidental cap a la Segona Reindustrialització, un full de ruta de tots els agents d'aquest territori per a la recuperació econòmica de la comarca.

  Autor: TV3
  Data: Abril 2014
  Durada: 00:24 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TVT: Declaració reindustrialització

  Ajuntaments, patronals, cambres de comerç, universitats i sindicats han signat a la UAB una declaració cap a la segona reindustrialització del Vallès Occidental per buscar una sortida a la crisi econòmica.

  Autor: TVTerrassa
  Data: Abril 2014
  Durada: 02:13 
  Mida: 19 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • T5: Dinar solidari a la UAB

  La UAB ha fet un dinar solidari contra el malbaratament alimentari amb aliments donats per Mercavallès, que no es podien posar a la venda però eren comestibles. Els voluntaris de la FAS l'han cuinat i distribuït. Gràcies a l'àpat els s'han recollit aliments per al Banc d'Aliments.

  Autor: T5
  Data: Abril 2014
  Durada: 01:22 
  Mida: 10 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • El Petit Príncep.

  Lectura col·lectiva i multilingüe d’El Petit Príncep, d'Antoine de Saint-Exupéry

  El Servei de Llengües de la UAB presenta la lectura del llibre El Petit Príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry en els actes de celebració de la diada de Sant Jordi que es fan a la Universitat. Aprofitant que enguany es commemora el 70è aniversari de la publicació de l'obra, es llegeixen fragments del llibre en diferents llengües: català, castellà, anglès, alemany, turc, francès, italià, portuguès, eslovè, eslovac i coreà. Aquesta activitat és una petita mostra de la riquesa lingüística del campus de la UAB.

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Abril 2014
  Durada: 00:28:22 
  Mida: 278,6Mb MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TVE: Teràpia gènica contra l'Alzheimer

  Investigadors de l'Institut de Neurociències de la UAB han aconseguit per primer cop revertir la pèrdua de memòria en estadis inicials en ratolins models de la malaltia d’Alzheimer mitjançant teràpia gènica. La recerca és portada de la revista The Journal of Neuroscience.

  Autor: TVE
  Data: Abril 2014
  Durada: 01:20 
  Mida: 11 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona