• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • Estudiar a la FTI

  Vídeo promocional sobre els estudis a la Facultat de Traducció i d'Interpretació

  Autor: SERIM
  Data: Novembre 2012
  Durada: 00:03:07 
  Mida: 66,00 MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • EL9TV: Jornada de portes obertes a la UAB

  La UAB obre les portes als estudiants de Batxillerat i cicles formatius de grau superior interessats en els estudis que ofereix la UAB i que desitgen conèixer de primera mà les instal·lacions de la Universitat i les característiques dels diferents estudis.

  Autor: EL9TV
  Data: Febrer 2013
  Durada: 06:09 
  Mida: 52 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • UAB Idiomes Barcelona acull el TESOL-SPAIN Regional Event.

  Kieran Donaghy, professor d'UAB Idiomes Barcelona i coordinador regional a Barcelona de TESOL-Spain comenta les diferents conferències que s'han programat i ens fa un breu resum sobre la sessió pràctica «Using moving images to help students learn vocabulary» amb què ell mateix ha obert l'acte.

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Febrer 2013
  Durada: 00:04:21 
  Mida: 26.1 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Dissabtes de la Física 12/13. Moviment cel.lular: la física dels microorganismes. Daniel Campos.

  Les cèl.lules i els microorganismes viuen en un món d'escales un milió de vegades més petites que les del nostre món quotidià. Per tant, molts dels fenòmens físics que hi tenen lloc poden presentar unes propietats diferents, cosa que determina de manera profunda com aquests organismes porten a terme les seves funcions vitals. En concret, és especialment estimulant entendre com éssers tan petits desenvolupen la capacitat de desplaçar-se de forma autònoma i "voluntària" en l'espai. Com i per què ho fan?. Quines dificultats mecàniques i energètiques han de superar?. Quins beneficis en treuen, tant a nivell individual com col.lectiu?. Aquestes, entre altres, són les observacions experimentals que es coneixen, i en fer-ho anirem descobrint com són moltes les branques de la física que ens poden ajudar a entendre els problemes d'interès per la biologia.

  Autor: Departament de Física
  Data: Febrer 2013
  Durada: 01:15:26 
  Mida: 487 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Landsat 8, un nou satèl·lit per estudiar la Terra

  El llançament del nou satèl·lit d'observació de la Terra Landsat-8, una iniciativa de la NASA i l'USGS (l'agència mediambiental dels EEUU) permetrà continuar i millorar la captació d'imatges com a testimonis científics ininterromputs que s'han estat recollint a través del programa de referència Landsat des del 1972.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Febrer 2013
  Durada: 03:58 
  Mida: 30 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TVE: Estudiants reciclen la seva moda

  La FAS i l'Oficina de Medi Ambient de la UAB ha organitzat un taller de reciclatge de roba antiga per sensibilitzar sobre el consum massiu.

  Autor: TVE
  Data: Febrer 2013
  Durada: 01:28 
  Mida: MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Jordi Porta és investit doctor 'honoris causa'

  Jordi Porta, expresident d'Òmnium Cultural, exdirector de la Fundació Jaume Bofill i gran impulsor de les ciències socials a Catalunya, ha estat investit doctor 'honoris causa' de la UAB a proposta de la facultat de Ciències Polítiques i Sociologia.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: febrer 2013
  Durada: 1:32:44 
  Mida: 501 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TVE: La música ajuda a l'aprenentatge

  L'ensenyament de música a primaria ajuda els alumnes en l'assoliment de les competències bàsiques.

  Autor: TVE
  Data: Febrer 2013
  Durada: 01:48 
  Mida: 14 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Dissabtes de la Física 12/13. Materials a la meso i nanoescala per a aplicacions emergents: robótica i energia. Eva Pellicer.

  Les aplicacions que hom preveu (algunes de les quals, de fet, ja són aquí) per als materials meso i nanoestructurals són vastíssimes. Quan es limita el creixement dels material de manera que som capaços de confinar la mida dels seus cristalls, dels seus grans, o perquè no, dels seus porus a la mesoescala (entre 100nm i uns pocs mil.límetres) i, especialment, a la nanoescala (100nm) s'originen nous fenòmens físics que amplien el ventall d'aplicacions, entre elles la robòtica i l'energia. Som capaços de moure d'una manera controlada objectes de reduïdes dimensions i dirigir-los cap on nosaltres volem?. Podríem emmagatzemar grans quantitats d'hidrogen en materials altament absorbents, transportar-lo de forma segura i després recuperar-lo per fer-ne l'us desitjat? La física, de la mà de la ciència i enginyeria de materials, permet donar resposta a totes aquestes preguntes.

  Autor: Departament de Física
  Data: Febrer 2013
  Durada: 01:04:38 
  Mida: 418 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • EL9TV: Universitats catalanes punteres en recerca

  Les universitats públiques catalanes són punteres en recerca i transferència de coneixement. Produeixen el 60% de la investigació que es fa a Espanya, segons un informe de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques. Aquest sistema sòlid és capdavanter en el conjunt d'universitats espanyoles i equiparable, quant a resultats, al de sistemes universitaris dels països més avançats de la Unió Europea.

  La Universitat Autònoma de Barcelona ocupa la segona posició de Catalunya i la cinquena de l'Estat per la qualitat de la seva recerca. Recentment, el Servei d'Anàlisi de Fàrmacs ha desenvolupat una vacuna més eficaç i barata contra la leishmaniasi.

  Autor: EL9TV
  Data: Febrer 2013
  Durada: 06:40 
  Mida: 54 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona