• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • XTVL: La UAB, campus saludable i sostenible

  La UAB englobarà a partir d'aquest 2013 totes les iniciatives en matèria de medi ambient dins d'un gran projecte, el Campus SiS (Saludable i Sostenible), que implicarà nombroses accions transversals. El projecte arrenca amb l'organització de la quarta Setmana Saludable.

  Autor: XTVL
  Data: Abril 2013
  Durada: 05:13 
  Mida: 41 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Adaptacions del Treball de Final de Grau a la UAB

   Jornada organitzada pel Vicerectorat de Qualitat, Docència i Ocupabilitat, l'Oficina de Qualitat Docent i el Grup GI-IDES TFG. Les ponències tenen una orientació pràctica i s’estructuren al voltant de quatre eixos: les tres etapes en que podem dividir el desplegament de l’assignatura de TFG: organització, seguiment i avaluació, i un quart eix dedicat al suport informàtic més específic per aquesta assignatura.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Abril 2013
  Durada: 3:34:04 
  Mida: 1158 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV: La UAB contra el malbaratament alimentari

  Coincidint amb el Dia Mundial de la Terra, la Diada de Sant Jordi de la UAB d’enguany pretén sensibilitzar a la comunitat universitària sobre el malbaratament alimentari i l’acció contra la pobresa.

  Autor: Terrassa Vallès TV
  Data: Abril 2013
  Durada: 02:13 
  Mida: 17 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Màster en Dret Animal i Societat (6)

  Classe magistral del Dr. Andrea Gavinelli amb el títol "El Benestar Animal a la Unió Europea". Andrea Gavinelli és un veterinari que ha estat funcionari oficial a la Comissió Europea des de 1999. Actualment és responsable de la Unitat de Benestar Animal DG Health & Consumers. Des del 2001, és membre actiu del “Working Group on Animal Welfare” de la Organització Mundial de Sanitat Animal (OIE) i és membre de grups de treballs específics a nivell internacional amb socis comercials de la Unió Europea. El Dr. Gavinelli és membre del consell de redacció de la “FAO Gateway to Farm Animal Welfare”.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: abril 2013
  Durada: 1:54:43 
  Mida: 671 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Indigneu-vos!

  Lectura col.lectiva i multilingüe del llibre Indigneu-vos! d'Stéphane Hessel

  El Servei de Llengües de la UAB presenta la lectura del llibre Indigneu-vos! d'Stéphane Hessel en els actes de celebració de la diada de Sant Jordi que es fan a la Universitat. Per fer més visible el seu missatge es llegueixen fragments del llibre en diferents llengües: català, castellà, euskara, anglès, alemany, turc, francès, italià, noruec, llengua de signes i braille. Aquesta activitat és una petita mostra de la riquesa lingüística del campus de la UAB.

  Autor: Servei de Llengües de la UAB
  Data: Abril 2013
  Durada: 00:24:52 
  Mida: 154Mb MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Màster en Dret Animal i Societat (5)

  El Profesor Xavier Manteca imparteix la classe Benestar Animal: Qüestions actuals sobre experimentació. Xavier Manteca és Doctor en veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Màster en comportament animal aplicat i benestar animal de la Universitat d'Edimburg (Escòcia) Actualment és catedràtic del Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la facultat de veterinària de la UAB, on imparteix classes d'etologia y benestar animal.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: abril 2013
  Durada: 2:29:16 
  Mida: 807 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Els pressupostos preocupen a les universitats

  Les universitats asseguren que no poden fer front a més ajustos.

  Autor: TV3
  Data: Abril 2013
  Durada: 01:45 
  Mida: 14 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Quant i quin pol·len hi ha?

  A Catalunya hi ha nou captadors que obtenen un registre del pol·len ambiental. Gràcies a dades de fins a 30 anys d'antiguitat s'ha pogut saber, per exemple, que a tot el territori hi ha el mateix tipus de pol·len i d'espores i només en canvia la proporció.

  Autor: TV3
  Data: Abril 2013
  Durada: 02:45 
  Mida: 22 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Acte de presentació del Programa Alumni UAB

  Alumni UAB és un programa institucional de la Universitat Autònoma de Barcelona, que ofereix als titulats i titulades continuar mantenint la vinculació i el contacte amb la seva universitat i dels Alumni entre si per tal de mantenir i general noves relacions professionals i personals.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Abril 2013
  Durada: 57:50 
  Mida: 22 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • L'FTI, vista des de dins

  La Facultat de Traducció us presenta un  vídeo promocional, que vol ser una mostra de com es viu el dia a dia a la nostra facultat. El vídeo vol destacar els trets diferenciadors dels nostres estudis i el caliu que hi trobem a la FTI.

  Autor: SERIM
  Data: Abril 2013
  Durada: 00:03:37 
  Mida: 84MB MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona