• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • Lliçó inaugural del curs acadèmic 2018-19 dels graus de Matemàtiques, d'Estadística Aplicada i de Matemàtica Computacional i Analítica de Dades

  El dimecres 17 d'octubre de 2018 la Dra. Rosario Delgado va impartir la lliçó inaugural del curs acadèmic 2018-19 dels graus de Matemàtiques, d'Estadística Aplicada i de Matemàtica Computacional i Analítica de Dades que portava per títol De catàstrofes, malalties i delictes: predicció del risc amb les matemàtiques.

   

  Autor: Universidad Autònoma de Barcelona
  Data: Octubre 2018
  Durada: 01:20:06 
  Mida: 853 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Inauguració del curs 2018-2019 de la Facultat de Filosofia i Lletres

  La professora Marta Segarra, catedràtica de Filologia Francesa i Estudis de Gènere de la UB, inaugurarà el curs 2018-2019 a l’Auditori ubicat a la Facultat de Filosofia i Lletres amb la lliçó "Traduccions polítiques i culturals del gènere al món".

  Durant l’acte d’inauguració del curs es lliuraran les distincions Ad studia humanitatis fovenda, en la seva modalitat individual, al Dr. David Jou del Departament de Física de la UAB, i en la seva modalitat institucional al Museu d’Arqueologia de Catalunya. Aquesta distinció, que arriba a la seva tercera edició, reconeix la tasca de persones i institucions alienes a la facultat que s’han distingit per defensar els valors de les humanitats en camps que no els són propis. Edicions anteriors ha estat reconeguda la tasca dels professors M. Vilardell (Fac. de Medicina UAB), Assumpció Malgosa (Fac. de Biociències UAB), la Societat del Gran Teatre del Liceu i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

  Prèviament a l’acte d’inauguració a les 11.00 en el vestíbul del Deganat s’inaugurarà la galeria de degans i deganes del centre dins dels actes de celebració del cinquantè aniversari de la creació de la facultat. El nostre centre és dels pocs del campus que no guarda la memòria gràfica de les persones que n’han estat responsables al llarg dels anys. Cinquanta anys de recorregut són un bon motiu per fer-ho.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació
  Data: octubre 2018
  Durada: 01:50:37 
  Mida: 1269 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Inauguració oficial del curs acadèmic 2018-2019

  Amb motiu del 150è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques modernes amb el Japó, la Facultat dedica la inauguració oficial del curs a aquest país. La nostra Facultat té una gran vinculació amb el Japó com a única universitat a Catalunya que imparteix el Grau d’Estudis d’Àsia Oriental i en tant que la Facultat més veterana en l'ensenyament del japonès a casa nostra. Els Estudis d'Àsia Oriental van començar a la UAB fa gairebé tres dècades i en aquest temps ens hem consolidat com el referent acadèmic a l'Estat, essent l’única universitat que ofereix els tres nivells formatius (grau, màster, i doctorat) en el camp dels Estudis de l'Àsia Oriental.
   
  La cerimònia d’inauguració del curs és per a la nostra comunitat d’estudiants, professorat, i personal d’administració i serveis una ocasió magnífica per a celebrar l'inici d’un nou any acadèmic a partir d’una temàtica concreta i enguany la Facultat ha convidat la Sra. Carme Ruscalleda, xef del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, a pronunciar la conferència inaugural, que, amb el títol de "La qualitat com a estratègia comercial obre portes al món", versarà sobre la seva experiència en el desenvolupament d'un projecte únic com el restaurant Sant Pau a Tòquio.

  Presidirà l'acte en nom de la rectora de la UAB, Margarita Arboix, el Vicerector de Personal Acadèmic, Francisco Morente i hi intervindran Albert Branchadell, degà de la FTI, i el cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe.

  En acabat, tindrà lloc una interpretació de música tradicional japonesa a càrrec del professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya, Horacio Curti, mestre de shakuhachi.

  Autor: SERIM
  Data: octubre 2018
  Durada: 01:14:08 
  Mida: 704.87 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Inauguració del curs acadèmic 2018-2019 de la Facultat de Ciències de l'Educació

  Inauguració del curs acadèmic de la Facultat de Ciències de l’Educació a càrrec de la Dra. Margarita Arboix, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona, i el Dr. Joaquín Gairín, degà de la Facultat de Ciències de l'Educació.

  Lliçó magistral “"L'eina per a una vida visible"” a càrrec de la música i docent Ester Bonal, impulsora del projecte Xamfrà (centre de música i escena per la inclusió social).

  En el decurs de la inauguració s'entregarà un petit record al professorat que es jubila enguany i es lliuraran els diplomes als estudiants mereixedors del premi extraordinari de la titulació.

  Tancament de l’acte a càrrec del Dr. Màrius Martínez, Vicerector de Relacions Internacionals.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació
  Data: octubre 2018
  Durada: 01:10:44 
  Mida: 913 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • VIII Diàleg pel Coneixement UAB-Societat

  La sostenibilitat del sistema públic de pensions en el futur serà debatuda per dos catedràtics de dret del treball i de la seguretat social, Carlos Alfonso i Santiago González, al VIII Diàleg pel Coneixement UAB-Societat, que tindrà lloc el 19 de setembre, a l'Escola de Postgrau.


  El 19 de setembre, a les 12,30 h, a la sala de graus de l'Escola de Postgrau, tindrà lloc el VIII Diàleg pel Coneixement UAB-Societat. La sessió es titularà "És sostenible el sistema de pensions?" i hi intervindran Carlos Alfonso Mellado i Santiago González Ortega, catedràtics de dret del treball i de la seguretat social de, respectivament, la Universitat de València (UV) i la Universitat Pablo de Olavide (UPO)

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació
  Data: Setembre 2018
  Durada: 01:58:09 
  Mida: 1356 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • VII Diàleg pel Coneixement UAB-Societat

  El 28 de juny, la direcció de l'Escola de Postgrau va organitzar el VII Diàleg pel Coneixement UAB - Societat, titulat "Digitalització". Tindrà lloc a la sala de graus, a les 12:30 h, i hi intervindran el Sr. Manuel Cermeron Romero, CEO, chief Executive Officer, de Suez Advanced; i el Sr. Miquel Martí Pérez, CEO, Chief Executive Officer, de Barcelona Tech City.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació
  Data: Juny 2018
  Durada: 01:33:35 
  Mida: 1086 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La UAB lliura el 15è Premi Argó de Treballs de Recerca de Batxillerat

  Els premis Argó, que arriben a la seva quinzena edició, són una iniciativa de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB i s'emmarquen dins d'un programa que vol apropar la universitat als estudiants de secundària. En total s'otorguen 24 mencions honorífiques, així com sis tercers, segons i primers premis. 

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Juny 2018
  Durada: 2:12:57 
  Mida: 969 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • didTRAD PACTE 2018

  Acte inaugural i conferència plenaria "Teaching of Translation Technology: Curriculum, Methods and Teacher Education" a càrrec de Defeng Li, Universitat de Macau.

  Autor: SERIM
  Data: juny 2018
  Durada: 01:23:18 
  Mida: 185 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Lliurament de premis del 9è Planter de Sondeigs i Experiments

  Lliurament de premis per treballs d’estadística presentats per grups d’estudiants d’ESO, batxillerat i cicles formatius, durant el curs 2017-2018. El concurs que neix de la col·laboració entre la Facultat de Matemàtiques i Estadística (UPC), la Facultat de Ciències (UAB) i la Facultat d'Economia i Empresa (UB) té com a objectiu despertar en els estudiants la curiositat per l'estadística com a eina fonamental en la recerca, tant en ciències experimentals com en ciències socials. 

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Juny 2018
  Durada: 1:23:42 
  Mida: 975 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Acte de cloenda MUTAV 2018

  Acte de cloenda del Màster en Traducció Audiovisual (MUTAV).

  Autor: SERIM
  Data: Maig 2018
  Durada: 01:04:03 
  Mida: 364,32 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona