• Seccions

Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Seccions de videos

 

 • Màster interuniversitari de Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura UAB-UB

  El grup de recerca GRETEL-UAB juntament amb la Universitat de Barcelona organizta l'únic màster en biblioteca escolar i promoció de la lectura a casa nostra. És un màster interuniversitari, oficial i semipresencial coordinat per Neus Real (UAB) i Mònica Baró (UB), i el seu professorat pertany a vuit departaments universitaris i inclou els equips més reconeguts de recerca i docència en aquesta àmbits. Més informació a www.literatura.gretel.cat.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Gener 2016
  Durada: 04:15 
  Mida: 38 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Una mirada micro i macroscòpica als ambients extrems per a la vida

  Conferència de Sant Albert del curs 2015-16 de les Facultats de Biociències i Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona, a càrrec de la Dra. Isabel Esteve. 18 de novembre a les 12:00 h. Sala d'actes de l'edifici C de la UAB.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Novembre 2015
  Durada: 52:26 
  Mida: 451 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Màster en Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual

  Video de presentació del màster en Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual. El màster és una proposta d'estudis de postgrau netament professionalitzadora, que té l'objectiu de formar persones capaces de donar resposta a les necessitats d'innovació i experimentació, amb noves formes de construcció i transmissió del periodisme audiovisual, que reclamen tant la societat com la professió.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Gener 2016
  Durada: 05:00 
  Mida: 47 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Visites al campus

  Els estudiants de secundària i de cicles formatius tenen la possibilitat d'entrar en contacte directe amb la realitat de la UAB a través de visites, generals o especialitzades, al campus de Bellaterra per tal de conèixer els diferents estudis, serveis i instal·lacions.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Gener 2016
  Durada: 04:09 
  Mida: 46 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TVE: La UAB participa a Wikipedia

  L'enciclopèdia on line més gran del món compleix ara 15 anys. El professor Sebastià Giralt, d'Estudis Clàssics, fa tres anys que té un projecte en què els seus estudiants hi aporten continguts.

  Autor: TVE
  Data: Gener 2016
  Durada: 01:59 
  Mida: 16 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TVE: Entrevista a Isabel Muntané sobre la violència masclista

  La violència masclista segueix sent un problema molt greu. La co- directora del Màster Gènere i Comunicació de la UAB, ho analitza en aquesta entrevista que li fan en l'espai d'entrevistes dels informatius.

  Autor: TVE
  Data: Gener 2016
  Durada: 02:50 
  Mida: 22 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Un bacteri per descontaminar aqüífers

  Investigadors de la UAB han trobat a la desembocadura del riu Besòs un bacteri apte per netejar aigües contaminades. Després de tres anys de treball, han demostrat la seva capacitat per convertir alguns compostos organoclorats tòxics en productes inocus.

  Autor: Institut de Ciències de l'Educació. Àrea de Comunicació i de Promoció
  Data: Gener 2016
  Durada: 03:33 
  Mida: 380 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La Cursa solidària de la UAB 2015

  El campus de la UAB es va tornar a convertir en una festa esportiva i solidària el diumenge, 13 de desembre, gràcies a La Cursa de la UAB en benefici de La Marató de TV3, enguany centrada en la diabetis i l’obesitat. Prop de 2.300 persones van participar en alguna de les quatre modalitats de la cursa i unes 100 persones hi van col·laborar com a voluntaris. La Fira d’Entitats va acollir 15 associacions i entitats, 13 de les quals relacionades amb la diabetis, i el col·lectiu Alumni UAB va patrocinar un acte de llançament de globus biodegradables molt emotiu. Una jornada carregada d’energia positiva i solidaritat.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Decembre 2015
  Durada: 03:12 
  Mida: 29 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Projecte MELISSA

  MELISSA és un programa coordinat per l'Agencia Espacial Europea per desenvolupar un sistema autònom de suport de vida a l'espai.

  Autor: TV3
  Data: Decembre 2015
  Durada: 07:18 
  Mida: 60 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • TV3: Proven amb èxit en dromedaris una vacuna enfront del virus de la síndrome respiratòria d’Orient Mitjà -MERS-

  Una recerca internacional amb participació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Centre de Recerca en Sanitat Animal (IRTA-CReSA), ha dissenyat una vacuna que s’ha mostrat eficaç en dromedaris enfront del coronavirus (CoV) causant de la síndrome respiratòria d’Orient Mitjà (MERS per les sigles en anglès).

  Autor: TV3
  Data: Decembre 2015
  Durada: 01:40 
  Mida: 12 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona