FAS > Salut > Serveis i activitats > Assessorament

Si tens dubtes, consultes o angoixes, el Programa de Salut pot ajudar-te a resoldre-les. Atenem les consultes que ens arriben i donem orientació per tal que les persones prenguin les seves pròpies decisions o bé siguin ateses als centres de referència oportuns. En aquest sentit, per exemple, dirigim les persones que ho vulguin a centres de la UAB o del territori on es poden realitzar proves de detecció d’ITS com ara la prova ràpida del VIH gratuïtament. 

Ens pots fer arribar les teves consultes sigui a l’espai de la FAS o a l’espai itinerant del Xiringu. D’una banda, l’espai de la FAS compta amb una tècnica i una becària que et poden ajudar a resoldre els teus dubtes i, en cas necessari, derivar-te als diferents serveis a l’abast tant dins com fora del campus. D’altra banda, als Xiringu hi ha companys/es formats/es que poden resoldre els teus dubtes o donar-te informació sobre la teva consulta. En qualsevol cas, les consultes són tractades amb total confidencialitat.

A més de les consultes personals, ens pots fer arribar consultes telefòniques al 93.581.34.55 i també consultes virtuals a l’e-mail fas.salut@uab.cat
© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats