FAS > Salut > Serveis i activitats > Formació

El Programa de Salut ofereix un ampli ventall formatiu que busca oferir espais d’anàlisi i reflexió en matèria de salut per a diferents públics. Això es realitza en format de tallers monogràfics i càpsules formatives.

Formació interna a la FAS. El programa organitza càpsules formatives en matèria de salut per tot el voluntariat de la Fundació Autònoma Solidària i també per a l’equip.

Formació com a Agent de Salut. El programa s’encarrega d’organitzar i fer el seguiment de la formació dels Agents de Salut del programa. Això s’aconsegueix per mitjà de càpsules formatives específiques i també participant en els tallers monogràfics oberts a la comunitat.

Tallers monogràfics oberts a la comunitat UAB. El programa organitza anualment dos tallers d’aproximadament un mes de durada en matèria de Drogues i en matèria de Sexualitat i Afectivitat. Aquesta formació és oberta a tota la comunitat de la UAB i també a persones externes.

Si hi tens interès, consulta aquí el programa del taller de Sexualitat i afectivitat i del taller de Drogues del curs 2017-18!

© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats