FAS > Salut

Des del Programa de Salut promovem estils de vida saludables mitjançant la reflexió crítica que permet a l’estudiantat decidir quina és la millor manera de tenir cura d’un/a mateix/a. Impulsem l'acció, la recerca i la formació en l'àmbit de la salut pel desenvolupament d'una comunitat universitària més saludable i conscienciada amb la seva pròpia salut.

13/12/18
Salut
Imatge de l'acte pel Dia Mundial del VIH 2018
Eliminem estigmes sobre el VIH/sida a la UAB
Una seixantena de persones van participar a l’acte organitzat per la Fundació Autònoma Solidària i ActuaVallès en motiu del Dia Mundial del VIH/sida, emmarcat dins la campanya de sensibilització del programa salut. L’acte va comptar amb les experiències de dues persones que viuen amb el VIH.
16/11/18
Salut
Prova ràpida del VIH
La UAB prepara la Setmana de la Prova Ràpida del VIH i l’Hepatitis
El 20 i 21 de novembre podràs fer-te les proves ràpides del VIH i la sífilis al Centre de Recursos. A més, en el marc del Dia Mundial de la Sida, apunta’t a les activitats del Programa de Salut de la FAS per aprendre i conscienciar-te sobre el VIH. 
02/11/18
Salut
Logo Festes Q
La UAB és la primera universitat que rep el segell 'Q de Festa!' per la seva Festa Major
La UAB s’estrena, amb la FM2018, com a FestaQ; una acreditació que demostra que la universitat compleix amb els criteris de salut, benestar i qualitat d’oci durant les seves celebracions, i que té l’objectiu de promoure la prevenció i la reducció dels riscos associats amb el consum i la festa.
05/06/18
Salut
Informació sobre el Dia Mundial sense tabac
El Dia Mundial sense tabac, en perspectiva
El passat dijous 31 de Maig es va celebrar el Dia Mundial sense tabac englobat en la Setmana sense fum. La FAS va organitzar l’últim Xiringu del curs per sensibilitzar la comunitat universitària sobre els perills que suposa el consum de tabac, una de les principals causes evitables de mort al món.
© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats