Vés al contingut principal

Ja pots participar del Fúria Fest 2022, el festival contra les violències masclistes de la UAB

12 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

S'obre el procés d'inscripció al concurs de músiques contra les violències masclistes per tocar al Fúria Fest en la seva tercera edició.

Furia Fest 2022

Tens un grup de música feminista i vols tocar a la UAB?

Aquest any celebrem la tercera edició del Fúria Fest, el festival de música contra les violències masclistes de la UAB. Enguany es celebrarà en el marc de La Comunitària de la UAB, i podrem gaudir de les actuacions en directe després de dos edicions amb restriccions.

L’objectiu del concurs per participar al Fúria Fest és fomentar i donar a conèixer les propostes musicals feministes amb participació de la comunitat UAB. Volem encoratjar l’expressió artística de les dones i les persones LGBTI de la UAB contra les violències masclistes i lgbti-fòbiques.

Podrà participar qualsevol persona o grup de persones, tot i que es prioritzarà la participació de propostes on participin membres de la comunitat UAB. A l'hora de seleccionar les propostes guanyadores es valorarà:

  • La participació de dones i/o persones LGTBI a les propostes, com a mínim de manera paritària.
  • La inclusió de la perspectiva de gènere i la temàtica del concurs (violències masclistes i lgtbi-fòbiques) en el contingut de la proposta.
  • La qualitat musical.

El premi consta d’una actuació en directe a La Comunitària (5 d’octubre o 20 d’abril), d’un enregistrament professional a la Sala Teatre de la UAB, i d’un premi econòmic en funció del nombre de membres del grup (150€, 250€ o 500€).

Teniu fins el 17 de setembre per a presentar les vostres propostes. Per fer-ho, cal omplir un formulari i adjuntar-hi un enllaç de WeTransfer a un vídeo d’una actuació, un assaig o videoclip en màxima qualitat de durada màxima de 5 minuts.

Les propostes guanyadores actuaran en directe en una de les dues edicions de La Comunitària d’aquest curs 2022-23, a l’octubre o a l’abril.

Un jurat integrat per una persona de l’Observatori per la Igualtat de la UAB, una persona de Dinamització Comunitària, una persona de Cultura en Viu i representació de l’alumnat decidirà quines són les propostes guanyadores i ho faran públic el 21 de setembre.

Bases
Formulari

Aquest concurs ha estat finançat pels fons del Pacto de Estado contra la Violencia de Género (Ministerio de Igualdad).

 

 

Dins de