Sala de premsa

‘Cultura Cooperativa per cooperativitzar la cultura’ per inaugurar el Postgrau en Economia Social i Solidària

Postgrau Economia Social i Solidària
El proper dimecres 20 de febrer, s’inaugurarà la segona edició del Postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social de la UAB. L’acte se celebrarà a la Biblioteca Vapor Badia (Sabadell) i comptarà amb una taula rodona sobre ‘Cultura Cooperativa per cooperativitzar la cultura’. 

18/02/2019

La conferència inaugural de la 2a edició del Postgrau en Economia Social i Solidària de la UAB, que se celebrarà el proper dimecres, 20 de febrer, a les 18:30h a la Biblioteca Vapor Badia (Sabadell) comptarà amb la presència d’Hèctor Sala, Degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB; Josep Vidal, Director General d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa; Eduard Navarro, Regidor de Treball i Empresa de l’Ajuntament de Sabadell; i Bet Tena, representant del Teler Cooperatiu i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès.

A més, l’element central de l’acte serà una taula rodona sobre ‘Cultura Cooperativa per cooperativitzar la cultura’, amb la presència de protagonistes de l’àmbit cooperativista com l’Àlex Pujols, del grup de música Txarango; Rocio Manzano, del Nus Teatre, o Laura Arau, de l’editorial Tigre de Paper.

L’entrada a l’acte és lliure i gratuïta per al públic general.

Postgrau en Economia Social i Solidària de la UAB
De modalitat presencial, el Postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social de la UAB està adreçat a titulats universitaris, participants actius en cooperatives del teixit social o professionals de l’administració públic que vulguin aprofundir sobre aquest tema.

Té una durada de sis mesos (del 9 de gener al 12 de juny de 2019) i les classes tindran lloc a la Facultat d'Economia i Empresa-Campus Sabadell de la UAB.

Pots consultar el dossier i el díptic per a ampliar informació del postgrau, l'objectiu principal del qual és construir un marc conjunt d'aprenentatge, formació i debat al voltant de l'Economia Social i Solidària.

Aquest postgrau sorgeix de la cooperació entre l'àmbit universitari, l'administració local i la societat civil i té el suport de: Teler Cooperatiu, Promoció Econòmica de Sabadell, SL /Ajuntament de Sabadell, Federació Cooperatives de Treball de Catalunya, Ateneus Cooperatius /programa Aracoop, Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa, Fundació Seira, Fundació Roca i Galès, Xarxa d'Economia Social-XES, Fundació Autònoma Solidària-FAS.