Vols actuar a la Festa Major? Participa al Premi Autònoma Actua!

Imatge Noticia Autònoma Actua

El Programa Autònoma Actua permet que propostes artístiques provinents de la comunitat universitària pugin a l’escenari durant la Festa Major de la UAB que tindrà lloc el proper 7 de novembre del 2019.

06/06/2019

Balles? Actues? Cantes? Recites? Ets DJ? Tens un grup de música?
Presenta’t al premi Autònoma Actua!

Autònoma Actua és una iniciativa consolidada i de llarga trajectòria que permet donar a conèixer les diferents propostes artístiques que sorgeixen entre els membres de la comunitat universitària de la UAB.

L’objectiu principal és fomentar les actuacions culturals en viu dins de la universitat. Aquesta proposta està dirigida als membres de la comunitat universitària amb iniciatives artístiques i que vulguin optar a presentar-se a La Festa Major de la UAB del 2019 que se celebrarà el proper 7 de novembre. 

Entre totes les propostes rebudes, un jurat farà una primera selecció d’aquestes que optaran a ser programades, tenint en compte el nivell artístic, el material presentat, la varietat entre propostes, la viabilitat tècnica i l’adequació als espais. A continuació, les propostes se sotmetran a una votació popular que serà la que decidirà finalment quines son premiades i programades als escenaris.

A més a més, aquesta convocatòria comptarà amb la menció especial “FM en femení”. La menció pretén potenciar la participació de dones artistes a la convocatòria, així com impulsar la seva la presència a la programació. D’aquesta manera es garantirà que una proporció paritària de dones obtinguin el premi, reservant una part dels mateixos, i sempre garantint el mateix nivell de qualitat artística exigida. En cas de que no hi hagi prou dones artistes que es presentin a la convocatòria i que puguin garantir aquest equilibri, els premis es repartiran entre la resta de grups o artistes.

Quins requisits hi ha?
Autònoma Actua alberga diferents tipus de propostes: tant de forma individual com de forma conjunta. En les formacions grupals hi ha d’haver com a mínim un membre de la comunitat universitària.  
Les actuacions han de tenir una durada mínima de 20 minuts per les actuacions de dansa, teatre, màgia o altres disciplines escèniques; i 45 minuts per les actuacions de caràcter musical. Per a més informació sobre els requisits, consulteu atentament les bases del premi.

Com i on presentar la sol·licitud?
Si creus que la teva proposta artística pot encaixar en el premi Autònoma Actua, entre el 23 de setembre i el 14 d’octubre, podràs presentar la sol·licitud d’inscripció a través del formulari on-line que trobareu al web. 

Podeu consultar les bases i tenir més informació al nostre web i si teniu qualsevol dubte us podeu dirigir a autonoma.actua@uab.cat.

No deixis passar aquesta oportunitat única de viure en primera persona la Festa Major de la UAB!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies