Viquimarató del Patrimoni Cultural de la UAB

ReiiReinaViquipedia
"El rei i la reina", de Xavier Corberó, a la Rambla Nord de la UAB.

Durant el 23 i 24 d'octubre, el patrimoni cultural de la UAB serà protagonista de diverses activitats obertes a tota la comunitat universitària en el marc de la Viquipèdia en català i en la resta de llengües de l'entorn proper.

10/10/2018

La UAB organitza la Viquimarató sobre el Patrimoni Cultural de la UAB en el marc de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural, de la Setmana Internacional d'Accés Obert i del 50è aniversari de la UAB.

Els dies 23 i 24 d'octubre, la UAB organitza la Viquimarató sobre el Patrimoni Cultural de la UAB en el marc de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural, de la Setmana Internacional d'Accés Obert i del 50è aniversari de la UAB.

La Viquimarató és una activitat on es reuneixen editors i editores de Viquipèdia en un mateix espai per editar, millorar i ampliar la informació existent sobre un tema o un grup d'articles de la Viquipèdia. En aquesta ocasió, la UAB posa en el punt de mira en el Patrimoni Cultural que existeix al Campus i amb el qual l'alumnat conviu diàriament.

La primera jornada s'iniciarà amb una visita guiada per les diferents obres que es troben al recinte de la UAB, com ara el Piano Track, situat al costat de l'edifici del Rectorat; l'Enclavament de Bellaterra, entre la riera de l'Eix Central i la Facultat de Dret; o les representatives Columnes de Bellaterra que donen la benvinguda al Campus.

El darrer dia tindrà lloc el taller d'edició de la Viquipèdia, on els editors novells aprendran com es gestiona aquesta pàgina i tindran l'ocasió de fer les seves primeres passes. Per a aquesta activitat, caldrà que les persones que hi participin duguin els seus propis ordinadors, des d'on podran crear i editar continguts de qualitat sobre el patrimoni cultural de la UAB.

Amb aquest esdeveniment es pretén fer difusió de continguts de qualitat que tinguin relació amb el patrimoni cultural de la UAB en el marc de la Viquipèdia en català i en la resta de llengües del nostre entorn proper, fomentar l'esperit participatiu i obrir la UAB a tota la comunitat universitària i, per extensió, al públic en general.

Aquí trobareu més informació i podreu fer les inscripcions per a participar-hi.

 

Notícies relacionades

JosepCoca

L'escriptor Jordi Coca ofereix una conferència sobre dramatúrgia

La Facultat de Filosofia i Lletres acollirà la conferència de l’escriptor Jordi Coca en el marc de la inauguració del màster universitari en Estudis Teatrals, el proper divendres, 21 de setembre, a les 12.00 hores. Doctor en Arts Escèniques i dramaturg, oferirà la xerrada "Cal saber llegir per poder escriure. La transcendencia de la dramatúrgia. Èsquil i Shakespeare com a exemples”.

  Llegir més

Totes les notícies