V Congrès ANCEI

IMG_V_congreso_ANCEI

Es va celebrar a València els dies 17-18 de maig del 2018. Organitzat per la Junta Directiva de la Asociación Nacional de Comités de Ética de la Investigación (ANCEI). Lema del congrés: “Los Comités de Ética de la Investigación: conjugando la utilidad social de la investigación, los cambios normativos y las nuevas tecnologías”.

05/06/2018

Sota el lema del Congrés "Los Comités de Ética de la Investigación: conjugando la utilidad social de la investigación, los cambios normativos y las nuevas tecnologías” es van abordar temes clau per la pràctica del Comités d’Ètica, com ara el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, l'ús del Big Data, l'avaluació de tecnologies, sanitàries, la 'investigació en ciències socials i els pros i contres en investigació en l'era digital.
 
Els membres del CEEAH de la UAB, José Luis Molina, Josep Santaló, Sònia Darbra, Vicente Martínez, Isabel Pont y Daniel Gamper, van realitzar una ponència conjunta: "El consentimiento informado en investigaciones sobre poblaciones vulnerables y/o culturalmente diversas"
 

 

Notícies relacionades

Premi a un projecte del LiPA-UAB

Premi per a un projecte del LIPA-UAB

El projecte europeu EBE-EUSMOSI, que afavoreix la inclusió social a l’escola, coliderat pel Laboratori d’Investigació Prosocial Aplicada (LIPA UAB), ha estat reconegut per l'Agència Italiana Indire-Erasmus com un exemple de bones pràctiques pels resultats obtinguts i la qualitat de la seva implementació.

Totes les notícies