Una enquesta recull l'opinió de la comunitat sobre responsabilitat social universitària

Campus de la UAB (imatge de recurs)

La comunitat universitària està cridada a participar en la diagnosi sobre l’estat actual de les accions i les polítiques en matèria de Responsabilitat Social Universitària. L’enquesta està disponible fins al 19 de febrer al següent enllaç.

14/02/2018

La UAB ha iniciat una diagnosi sobre l’estat actual de les accions i les polítiques que la Universitat està duent a terme en el marc de la Responsabilitat Social Universitària.

La Responsabilitat Social és el conjunt d’actuacions i compromisos ètics que voluntàriament integrem en la nostra activitat, i que tenen un impacte en els àmbits social, laboral, mediambiental, en el govern i en els drets humans.

Una de les actuacions previstes per a aquest estudi és una enquesta dirigida a tota la comunitat universitària, que es pot respondre en pocs minuts, fins al 19 de febrer.

Els resultats d’aquesta enquesta anònima facilitaran l’impuls del programa de Responsabilitat Social a la UAB que, sens dubte, revertirà en benefici de tota la comunitat universitària.

Per a més informació, les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l’adreça de correu responsabilitat.social@uab.cat o bé, poden contactar trucant al 93 581 12 28.

 

Notícies relacionades

Lideratge i gestió compartida

Taller sobre lideratge i gestió compartida a l'espai UAB-Emprèn

Serà el proper 26 de novembre, dilluns, a l'espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica. Es tracta d'una sessió formativa sobre emprenedoria col·lectiva, de caire pràctic i centrada en la gestió empresarial compartida. Compta amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Llegir més

Totes les notícies