Un postgrau de la UAB guanya el premi ‘Napolitan’ 2019

Guanyadors del premi Napolitans

La diplomatura de postgrau en Comunicació i Lideratge Polític de la UAB ha guanyat el premi ‘Napolitan’, de la Washington Academy of Political Arts & Sciences, considerats els Premis Oscar de la política per la premsa internacional. Aquesta titulació s'adreça a persones que desenvolupen funcions de lideratge polític o social.

07/04/2019

La diplomatura de postgrau en Comunicació i Lideratge Polític de la UAB ha guanyat el Napolitan Victory Award, com a "millor programa d'educació política de l'any 2019". La cerimònia de lliurament va tenir lloc el 6 d’abril, a la seu de l’Organització dels Estats Americans (OEA), a Washington (EUA). 

La direcció d'aquesta titulació ha volgut recordar que "aquest premi és compartit amb les companyes i companys de l'Escola de Postgrau i la secretaria del Departament de Periodisme que, al llarg de 13 anys, han gestionat aquest curs amb eficàcia i simpatia i que, per tant, l'han fet possible". 

Aquesta diplomatura de postgrau, adscrita al Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB, va néixer l’any 2007 de la convicció de que les competències de lideratge en la política estan íntimament relacionades amb les competències comunicatives. Per això, els estudiants reben una formació centrada en el lideratge i la comunicació per a la intervenció en política, orientada a la presa de decisions sobre aspectes molt diversos i complexos, així com a la direcció del rumb de les organitzacions.

L'equip directiu de Comunicació i Lideratge Polític està format per Tomás Peire, José Manuel Pérez Tornero, Olivié Bayón, Cristóbal Avilés, Judith Mojeda i Daniel Gutiérrez.

Napolitan Victory Awards

Els ‘Napolitans’, com se'ls coneix des de l’any 2017 en honor a Joseph Napolitan, pare de la consultoria política moderna, són les distincions pioneres en guardonar professionals en la política de parla hispana i, a més, els primers en reconèixer cada any les dones més influents de la comunicació política i els joves, així com els líders, candidats i polítics que lluiten per la llibertat i la democràcia.

La Washington Academy of Political Arts & Sciences (WAPAS) és l’encarregada d’atorgar aquests guardons, considerats els Premis Oscar de la política per la premsa internacional. 
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies