Tot a punt pel Dia de les Famílies a la UAB

Dia de les Famílies

Encara no has visitat el Campus de la UAB? El dissabte 4 de maig, vine al Dia de les Famílies i passa el matí a la UAB amb els de casa. Últimes places disponibles!

24/04/2019

Vine i coneix el Campus UAB Bellaterra, el Campus UAB Sabadell, la Vila Universitària i els nostres serveis.

Com cada any, la UAB s'obre per tots els estudiants de Batxillerat i CFGS que estigueu interessats a conèixer les facultats i les escoles del campus de Bellaterra o el campus de Sabadell.

El Dia de les Famílies és una jornada que apropa els centres i serveis de la UAB als futurs estudiants i a les seves famílies. És una bona oportunitat per conèixer les instal·lacions a través de visites guiades que fa el professorat a les diferents facultats i escoles. Coneixeràs les aules, seminaris, sales d’estudi, biblioteques, laboratoris, aules d’informàtica, etc. Depenent del centre podràs veure també, laboratoris de docència, estudis de ràdio, platós, cabines de traducció simultània, sales de vistes, granges, etc.
 
També podràs visitar el campus. Durant tot el matí hi haurà un servei de busos gratuït que et permetrà moure't lliurement pel campus, alhora que t’explicaran les diferents parts i serveis del campus UAB.

Recorda que aquesta jornada està orientada a conèixer la facultat o escola de la UAB que triïs. Si t'interessa tenir informació sobre els diferents graus, millor visita'ns al Saló de l’Ensenyament.

Assistir al Dia de les Famílies és molt senzill. Només cal omplir el formulari, seleccionar la facultat, escola o Campus Sabadell i triar el torn en el qual t'agradaria assistir, a les 9:45h o a les 11:45h. Les places són limitades. Inscriu-te al més aviat possible abans que s’acabin!

Si t'interessa viure al campus, hi ha l’opció de fer una visita guiada als habitatges de la Vila Universitària. Només cal que ho marquis al formulari d’inscripció.

El 4 de maig, ens veiem a la UAB!

Més informació: 
www.uab.cat/dia-families

 

Notícies relacionades

Totes les notícies