Tercera edició del repte "A la UAB en bici"

Bicicleta Facultat de Veterinària

Entre l'1 i el 30 d'abril, tota la comunitat universitària podrà participar en la tercera edició del repte "A la UAB en bici". Tots els participants que superin el repte, que consisteix en fer com a mínim 30 quilòmetres (equivalents a 60 cicles) en bicicleta optaran a guanyar premis.

20/03/2018

 
La UAB obre un nou període per a participar en el repte “A la UAB en bici”, dirigit a tota la comunitat universitària. Es comptaran els quilòmetres recorreguts entre l'1 i el 30 d'abril per totes les persones inscrites.

El tercer repte s'emmarca en una campanya global, de promoció de l'ús quotidià de la bicicleta, que es fa cada mes d’abril, des de l'any 2014, a nivell estatal. Com a novetat, druant el mes d'abril es comptabilitzaran tots els quilòmetres realitzats en bicicleta, tant si són al campus com fora.

L’objectiu del repte és incentivar els desplaçaments en bicicleta entre la comunitat universitària i premiar aquelles persones usuàries que es desplacin de forma sostenible. Per a participar al tercer repte, a nivell estatal, caldrà realitzar la inscripció i instal·lar-se l'app de Ciclogreen, que està disponible per a Android i IOS.

Cada quilòmetre recorregut equival a 2 cicles i superaran el repte les persones que superin un mínim de 60 cicles. Un cop finalitzat el termini, es realitzarà un sorteig per triar un/a guanyador/a entre tots els participants que hagin superat el repte.

Els reptes “a la UAB en bici” formen part del programa de serveis i incentius previstos al Projecte BiciUAB, que proposa una actuació integral per a la promoció de la bici al Campus com a mitjà de transport quotidià. El següent repte es comunicarà al mes de gener. Aquells que tinguin algun suggeriment de millora dels reptes, infraestructures i serveis destinats a la bicicleta els poden enviar a mobilitat@uab.cat.

Més informació

 

Notícies relacionades

Totes les notícies