Taller de 'visual thinking' per a la generació d'idees, a l'espai UAB-Emprèn

Visual thinking

Les persones participants hi aprendran mètodes i tècniques per convertir en simples les informacions complexes i presentar idees de forma clara i visual. L'experta Maria Batet impartirà la sessió el proper 8 de maig, dimecres, a les 13.00 a l'espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica.

11/04/2019

El visual thinking o pensament visual ens permet crear composicions visuals expressives amb la finalitat de clarificar tot allò que tenim a la ment i traduir-ho en idees simples i entenedores per a tothom. Es tracta, doncs, d’una eina molt útil per a la generació d’idees, especialment en processos compartits de pensament, diàleg, disseny i acció.
 
Maria Batet és emprenedora i mestra i s’ha especialitzat en l’acompanyament a persones emprenedores.
 
El taller s’impartirà el proper 8 de maig, dimecres, a les 13.00 a l’espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica, a la primera planta de l’Edifici RR (damunt del bar).

Per participar-hi només cal enviar un missatge de correu electrònic amb les dades personals a uab.empren@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Ens deixa l'estudiant Joan Condal Cervantes

Ens ha deixat Joan Condal Cervantes, estudiant del Grau d'Enginyeria Informàtica de la UAB. La rectora, l'equip de govern, el director de l'Escola d'Enginyeria i tota la comunitat universitària expressen el seu sentiment de condol a la família i amics. Llegir més

Totes les notícies