Taller de 'visual thinking' per a la generació d'idees, a l'espai UAB-Emprèn

Visual thinking

Les persones participants hi aprendran mètodes i tècniques per convertir en simples les informacions complexes i presentar idees de forma clara i visual. L'experta Maria Batet impartirà la sessió el proper 8 de maig, dimecres, a les 13.00 a l'espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica.

11/04/2019

El visual thinking o pensament visual ens permet crear composicions visuals expressives amb la finalitat de clarificar tot allò que tenim a la ment i traduir-ho en idees simples i entenedores per a tothom. Es tracta, doncs, d’una eina molt útil per a la generació d’idees, especialment en processos compartits de pensament, diàleg, disseny i acció.
 
Maria Batet és emprenedora i mestra i s’ha especialitzat en l’acompanyament a persones emprenedores.
 
El taller s’impartirà el proper 8 de maig, dimecres, a les 13.00 a l’espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica, a la primera planta de l’Edifici RR (damunt del bar).

Per participar-hi només cal enviar un missatge de correu electrònic amb les dades personals a uab.empren@uab.cat.

 

Notícies relacionades

UAB Barcelona Summer School

La UAB Barcelona Summer School obre les portes als estudiants de la UAB

La UAB Barcelona Summer School, l'escola d'estiu internacional de la UAB, obre les portes per segon any consecutiu als estudiants de la UAB, als quals permetrà fer una immersió en un entorn multicultural amb estudiants de més de vint països. El divendres, 24 de maig, s'obre la inscripció. Es pot triar entre 14 assignatures que s'impartiran en dos períodes: del 25 de juny al 12 de juliol, i del 15 de juliol al 2 d'agost. Llegir més

Totes les notícies