S'obren les convocatòries per demanar paradetes d'estudiants per a la FMUAB19

Paradetes FMUAB

Sou un col·lectiu o formeu part d’un consell d’estudiants de la UAB? Voleu dinamitzar una paradeta a la Festa Major de la universitat? Ja podeu sol·licitar la vostra paradeta per a l’FMUAB19, que tindrà lloc el proper 7 de novembre.  

07/10/2019

El proper 7 de novembre la plaça del Coneixement de la universitat s’omplirà amb les tradicionals paradetes d’estudiants amb la celebració de l’FMUAB19, enguany, sota el lema  “Emergència climàtica: la UAB actua!”. Si sou un grup classe i voleu dinamitzar una paradeta, ara podeu sol·licitar-la omplint el següent formulari.  

Com cada any, l’FMUAB començarà a les 13 h i finalitzarà a les 21 h i comptarà les tradicionals paradetes d’estudiants -enguany hi haurà la possibilitat de dinamitzar paradetes d’una o dues barres-, que són un dels segells distintius de la festa i una part important de l'organització. Si esteu interessats o interessades, podeu consultar les bases de participació i altres qüestions logístiques al web de la Unitat de Dinamització Comunitària. Això sí: és fonamental que el grup d’estudiants que vulgui demanar paradeta estigui íntegrament format per estudiants matriculats (com a mínim vuit, o si és doble, dotze) en el curs 2019/2020 a la UAB. 

El termini per a emetre les sol·licituds finalitzarà el proper 22 d’octubre i l’adjudicació es farà pública el 24 d’octubre. Els i les estudiants amb paradeta hauran de participar en una trobada formativa i informativa on s’exposarà el funcionament bàsic de la festa i on se’ls formarà per a que puguin contribuir en el consum responsable i la gestió mediambiental, utilitzant gots reutilitzables i fomentant la gestió responsable dels residus. 
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies