Publicada la convocatòria de beques per fer pràctiques a l'estranger el curs 2020-2021

Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships

L'alumnat que vulgui fer pràctiques en un altre país europeu durant el proper curs podrà sol·licitar, a partir del 24 d'abril, les beques del programa Erasmus+ Pràctiques. La convocatòria, ja disponible al web del Servei d'Ocupabilitat.

01/04/2020

Erasmus+ Pràctiques és el programa de mobilitat de referència per fer estades en altres països europeus i permet fer pràctiques curriculars, extracurriculars i com a persona acabada de titular. 

Amb aquesta eina, la UAB promou les estades de pràctiques internacionals del seu alumnat, conscient de la importància que aquestes tenen per al seu futur professional: segons l’Estudi sobre l’Impacte de l’Erasmus (2016), el 64% de l’empresariat creu que haver realitzat una experiència de mobilitat és un factor important a l’hora de contractar persones.
 
Erasmus+ Pràctiques forma part del programa europeu de mobilitat Erasmus+ de la Comissió Europea i el SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació) en distribueix els fons a l’Estat espanyol. Està gestionat pel Servei d’Ocupabilitat de la UAB i té els següents objectius:

  • Ajudar les persones joves a adquirir habilitats i competències professionals addicionals a través de la formació i de l’experiència pràctica a l’estranger.
  • Millorar la qualitat de l’ensenyament a la UE i de la formació de l’alumnat.
  • Contribuir a la modernització dels sistemes d’educació i de formació professional.
  • Promoure la participació del jovent en la societat.


Al web del Servei d'Ocupabilitat trobareu tota la informació sobre els programa Erasmus+ Pràctiques per a la mobilitat d’estudiants de grau, màster i doctorat. El període de sol·licituds per participar-hi s'iniciarà el 24 d'abril, data en què s'activarà el formulari en línia per fer les sol·licituds de forma telemàtica.

Qualsevol canvi en els terminis de la convocatòria que es pugui derivar de la pandèmia de COVID-19 es publicarà en l'apartat Calendari.

 

Notícies relacionades

Spring challenges

Nous reptes de l’ECIU University

L'ECIU University busca fer un impacte real a la societat a través de la resolució de nous reptes. D'entre els vint-i-nou reptes programats per al 2n semestre, la UAB n’ofereix dos.  

Totes les notícies