Propera preestrena a la UAB: 'Cold War' (Zimna wojna, 2018), de Pawel Pawlikowski

Cold War

La Sala Cinema de la UAB acull preestrenes de forma gratuïta i en versió original subtitulada per acostar títols que l'endemà es projecten a algunes sales comercials importants del país. Cultura en Viu programa aquesta cartellera els dijous a les 13h i la taquilla està oberta a partir de les 12h per recollir les entrades.
 

19/02/2018

El proper dijous 4 d’octubre projectem la preestrena: Cold War (Zimna wojna, 2018), de Pawel Pawlikowski

El film narra la relació entre dues persones de diferent origen i caràcters irreconciliables, que estan condemnats a estar junts. En plena Guerra Freda, a la dècada dels 50 a Polònia, Alemanya, Iugoslàvia i França, el destí els portarà a viure una història d’amor impossible en temps imprevisibles.

La pel·lícula ja ha estat guardonada a la passada edició del Festival de Cannes amb el Premi a Millor Director per Pawlikowski, a més de la nominació a la Palma d’Or. També ha estat premiada amb el Lleó d’Or (Millor Pel·lícula), Millor Edició i Millor So al Festival de Cinema de Polònia a Gdynia i seleccionada per representar Polònia als Premis Oscar.

Pawel Pawlikowski (1957), és un director polonès que ha viscut i treballat molt al Regne Unit. Inicià la seva carrera realitzant documentals televisius. L’any 1998 va dirigir el seu primer film, The Stringer, una coproducció britànica i russa. Amb el seu segon film, Last Resort (2000), va ser premiat a Millor Director Novell als premis BAFTA i a Millor pel·lícula i Millor Actriu al Festival de Gijón. Amb “Mi verano de amor” (My Summer of Love, 2004) va guanyar el premi de Millor Film Britànic als BAFTA. El 2011 va estrenar “La mujer del quinto” (La femme du vème). La seva consagració internacional va arribar amb Ida (2013), premiada a nombrosos festivals dels que podem destacar: l’Oscar a Millor Pel·lícula Estrangera, cinc Premis de Cinema Europeu: Millor Pel·lícula, Millor Director i Millor Guionista, entre d’altres. També va obtenir el premi a Millor Pel·lícula de parla no anglesa, als BAFTA i als Premis Goya.

País: Polònia, França i Regne Unit / Duració: 88 minuts / Gènere: Drama romàntic / Idioma: Polonès, francès i alemany subtitulat al castellà


INFORMACIÓ GENERAL
Situació: Plaça Cívica, Campus de Bellaterra.
Capacitat: 190 persones.
Entrada gratuïta limitada a l'aforament de la sala.
La taquilla s'obre mitja hora abans de començar cada projecció.
Els dijous de preestrena s'obre la taquilla a partir de les 12h.
No es reserven localitats i només s'entrega una entrada per persona.
 
 
Cultura en Viu
Edifici L'Àgora (Plaça Cívica)
Telèfon: 93 581 10 21
cultura.enviu@uab.cat
 
 

 

Notícies relacionades

CotxeElectric

El campus de la UAB inaugura un punt per recarregar vehicles elèctrics

Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat de la UAB, del 22 al 26 d’octubre, s'inaugurarà a la Plaça Cívica un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, que permetrà la càrrega de forma simultània per a dos vehicles. Serà gratuït i els usuaris que el vulguin utilitzar només hauran de demanar una tarja a la Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat. Llegir més

Totes les notícies